13 December 2014

EVP and 12 Days of Play Activities


Salam Readers..


Akhirnya 12 hari yang di planned dengan aktiviti berakhir pada 5 Dec. Kepenatan plus gembira. Fuhh.. lap peluh dengan lengan baju. Haha.. Tahun lepas takda email lagi so semua aktiviti tak dapat join sebab news di hantar ke email. Tahun ini baru dapat join.





Mostly semua gambar2 ada di HR. Maybe boleh tengok dalam magazine company tahun depan kot. Agak2 penuh tak muka aku dalam tu. Oke, meh nak story sikit aktiviti dan gambar yang sempat diambil:



Day #1 - Zumba

Zumba 

Ramai juga tak dapat ber 'zumba' dengan kami memandangkan hari itu ramai pegi meeting. Betapa kecewanya intern last minute migrain. Tak dapat menandingi "Zumba @ Youth Park" .


Day #2 - HR Day

Tak ada kerja lukis nama jiran di buah

HR ada buat jualan dan Engineering Dept buat charity dengan menjual buah-buahan. Rembat segala macam buah. 


Day #3 - Dress Up Day

Dress Up Day Finalist
PPIC Planner Team ! Suka tengok baju korporat dorang ni

Semua dept kena hantarkan gambar yang menarik. Dah nama pun pertandingan pakaian untuk semua department. Dept nina tak termasuk. Tak cukup ahli. Herher


Day #4 - Charity Sale Day

Selfie dulu sebelum menjual

Prod menjual roti dan ban. Sedap tau
Production menjual rojak. Every year jual 
PPIC jual kerepek dan T-Shirt - made in Nepal
Pantang nampak camera 2 orang ni
Keychain berharga RM 2. Murahkan
Antara barang yang dibeli. Charity sebanyak RM 50.50

Rasanya itu hari yang 'best' sebab banyak duit habis beli itu ini secara lelong. Setiap dept buat jualan untuk mengumpul duit yang akan di agihkan ke rumah2 kebajikan. Eng. Dept berjaya mengumpul duit paling banyak *tak boleh dedahkan jumlah kutipan.


Pose ala MockingJay sebelum pulang dari kantor. Hihi 


Walaupun tak boleh join kesemua aktiviti terutama ke rumah kebajikan dan hospital kerana masih di waktu ofis hour tapi have fun juga la dari tak join langsung kan. 

5 comments:

Scha Nazri said...

bestnyaaa jual2 nii. hehe. zumba pun ada? magaddd. hahha

sorry nina dh lama tak dtg sinii.

Puteri Wanita said...

wah.. happening sungguh semua aktiviti tu. seronok tengok :)

Farrah MF said...

Meriahnya activities! Pose akhir tu yg mahal, Nina :)

Khai♥Rin : anies said...

x de ke huluq kpd sy ni? ni ahli kebajikan jg ;-)

Deanna Morni said...

sonok join aktiviti kalau semua org sporting kan...yang penting bergumbira hihihhiih

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com