5 Dec 2014

Intern Belanja Makan @ Pizza Hut, Sunway Carnival Mall

Salam Readers..


Siapa yang nak tolak kalau ada orang belanja makan. Alhamdulillah.. bluerkk. Sendawa la sangat walhal makan petang tadi. Ini sendawa makan malam. Opss.. merepek pula. Sepatutnya kami kena belanja intern makan ini terbalik pula intern belanja orang kerja. Semoga murah rezeki Kak Lina. 


Sebelah kiri - 2 pekerja, sebelah kanan - 2 intern


Dalam entri "hiking" kak Lina belanja intern juga. Kali ni belanja Ika yang akan habis internship pada 19 Dis ini. Akceli kak lina intern + lecturer UiTM tau. Kalau dah jadi lect mesti nak dapatkan pangkat IR. Menjadi intern dalam masa setahun dan 31 Dis tamat.


Tukang belanja ajak menternak lemak di Pizza Hut. Lepas balik kerja masing2 memang lapar sebab tu takda gambar makanan. 2 kuali pizza licin berkilat dikerjakan 4 orang manusia ni. Hehee.. Dah habis makan, plan cari hadiah untuk kakak2 ofis dan mengidam nak makan Pepero!


Part membuli trainee Pizza.. Kesian nak ambil order tapi kena tunggu kami SELFIE

Cantik Untuk Bergambar

Kali terakhir lepak bersama intern

Macam adik dan kakak kan muka kami. Orang yang cakap

Nampak kurus tak? Hakikatnya badan makin naik. Gemuk tahu tak

 
Bukan senang nak dapat kawan2 yang tak berkira soal duit dan yang penting dah bertambah geng kaki makan! Semoga persahabatan berkekalan. Ramai orang kata nina dan kak lina ni macam kakak/adik tak pun macam anak/mak. Kalau dia nak beli Hot Wheels siap bagi pinjam badge lagi.


Kalau ada aktiviti company atau NGO Penang anjurkan kak lina akan bawa student2 nya yang dikatakan hensem selekeh tu. Boleh cuci mata tengok budak2 mechanical engineering. Gatai kan! Dah siap berangan kau nina -______- 


22 comments:

  1. Memang best makan jika ada yang belanja macam ni. Sedap pizza tu ;-)

    ReplyDelete
  2. best bila keluar ramai ramai gini..
    ye, bukan senang kan nak cari kawan macam tu :)

    ReplyDelete
  3. untung la ada org belanja...

    ok je badan tu...x kurus sgt..gemuk pun x langsung :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..
    Rezeki jgn ditolak

    ReplyDelete
  5. antara geng kaki hadiah ngan geng kaki makan... saya lebih suka geng kaki makan... bahagia tau dapat depa jadi kawan... tak kisah makan...

    ReplyDelete
  6. Pergi sungai jala ditebar,
    Sambil makan sempat jugak bergambar...
    Huhuhu... Memang best dapat makan.. apa lagi orang belanja..

    ReplyDelete
  7. Betul, rezeki jangan ditolak. Makan beramai2 memang seronok sangat, Nina..Memang payah nk jumpa kawan yang tak berkira dgn kita..

    ReplyDelete
  8. Dah jgn kata gemuk-gemuk-gemuk. Makan sedap-sedap tak ingat dah tu nak mention gemuk pulak. Exercise nanti hilanglah lemak tu.

    Tapi Nina tak adalah gemuk pun. Comel apa hihi...

    ReplyDelete
  9. amboi.. seronoknya dia.. untung la intern belanja.. hehe

    ReplyDelete
  10. mesti seronok dibelanja kan. hehehe...

    ReplyDelete
  11. betul tu NIna..ssh nak cari kawan yg tak bekira dlm soal duit..
    best Nina ada kawan mcm ni..^^

    a'ah lah hmpi mcm adik n kaka hehe

    ReplyDelete
  12. Salam. Hee beruntunglah ramai girlfriend.

    ReplyDelete
  13. Bestnya mamam pizza...lagi2 kalau orang belanja kan :)

    ReplyDelete
  14. yeay...kawan kaki makan memang best.hehe

    ReplyDelete
  15. betul tu
    tal kisah la kan spa yg blnja janjinsemunya kekenyagam

    a’aa ada iras juga :)

    ReplyDelete
  16. huuiihhh...terliur bila sebut piza...sedapnyerrr hihiihih

    ReplyDelete
  17. cam terbalik je.. sbb intern yg belanja :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com