11 November 2015

Prelude | Rockstarz Burger


Salam Readers..


Rockstarz Burger di Sungai Ara | In Shaa Allah pada 15 November 2015 ni ada jemputan untuk mempromosikan Rockstarz Burger. Kami di jemput untuk merasai keenakan burger oleh owner kedainya sendiri Encik Danial. Terima kasih. Tunggu review dari kami semua. Stay Tuned :)









47 comments:

aRz MoHa said...

yeahhhh meleleh tengok burger ni takzabar plak rasanya

amira faqihah said...

untungnyaa,,suka tgok cheese burger tu mengancam warna dia :D

Muhammad Khairuddin Lim said...

nice sharing

izzeyda said...

tak sabar nak rasa..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdpnya lahai tgk..

el said...

yeayyyyyyyyyyyyy
#3harilagimencariburger
#seeuthere #bebeh
#hahaha

Farah said...

Tingginya burger!

Aqilah Azmi said...

whoaaaaaaaaaaaaaa sedapnya :((((

Murni Alysa said...

lps makan kena nyanyi lagu rock seround

Nick Nashram said...

perghhh...burger bertingkat-tingkat.sebiji makan memang sendawa terus :)

Zie Has said...

perghhh meleleh cheese ... terliur tengok :)

Zie Has said...

bertingket-tingket burger tu ... habis ke sorang makan tu nina? :p

Zie Has said...

harga not bad ... kedai pun nampak selesa :)

Khai♥Rin : anies said...

uiiii meleleh2 bsh daa keyboard ni nina oiiii

Siti Yang Menaip said...

i is kenot see laaaa cheese bnyk2 huwaaaaa..

Deanna Morni said...

woww..meleleh2 cheese nyeee..hehhehe

tiga lalat said...

wahh bestnyer dpt makan free tuuu ., ;p

Khai♥Rin : anies said...

Ajk laa kami skali nk mkn burger jg ;)

Mummy Julia said...

canteknya kedai.. !

Kira Sakura said...

nak kena pi repeat lagi nanti. haishhhhh keriuk keriuk terus perot hihihi

el said...

rindu dendam ngan burger wings lah aaahoiiiii

Murni Alysa said...

Selamat dah semuanya..dah hadam dahhh

Eiqa Almond said...

hhmmm hmmm hmmmmmmmmm. Hahahaa

Cik Ash said...

Uwaaa tahap mengidam ni

Dunia Zumal said...

Teringin la nak repeat burger kat Rockstarz ^-^

Dunia Zumal said...

Pi Penang kalau tak kena Rockstarz Burger kira tak lengkap la :))

Dunia Zumal said...

Pi Penang kalau tak kena Rockstarz Burger kira tak lengkap la :))

Dunia Zumal said...

Pi Penang kalau tak kena Rockstarz Burger kira tak lengkap la :))

Dunia Zumal said...

Pi Penang kalau tak kena Rockstarz Burger kira tak lengkap la :))

alia farhan Said said...

Nk makan lagiii

el said...

rindu dendam ngan burger wings lah aaahoiiiii

el said...

rindu dendam ngan burger wings lah aaahoiiiii

el said...

sekali komen bertingket2 dia marah dahhh..ntah robot mana marah k.el dia suh komen lain plak..haha

el said...

mmg terliur tgk beger depa

el said...

ntah bila nak bw hubby ngan anak2
hubby dah sound dah ritu mana beger saya hahaha

Fiza Rahman said...

Jauh lah plak nagi terjah.

el said...

lg 2hari mencari burger haha

el said...

dah tau dah..kena komen 10kali komen baru naik nama...so next time k.el nakkomen smpi cium lantai blog muaha

el said...

oklah nina..laki k.el dah sound tu..dok ngenyeh sorg2 depan komputer..hahaha..esok smbung blik

Murni Alysa said...

nina nanti 28hb ni makan tlg makan untuk akak sekali ya

Siti Yang Menaip said...

eeerk.. kat sini pun x komen ke ??? huhu..
mengapakah..

Jari Manis said...

kenapalah jauh sgt...kalau stay area penag mmg akan serbu cafe ni

Macy Humaira said...

huih paling hardcore tengok cheese dia.. memang taszabar ;D

zai zamree said...

Tgk pic pon dh lapaq

Lieya Von Jay said...

tengok pon dah meleleh ayaq liuq ^_^

Raihanah Ahmad said...

sedapnya, omnomomnom

Mizz Aiza said...

Sedapnya tengok gambar.. ;)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com