11 November 2015

Prelude | Rockstarz Burger


Salam Readers..


Rockstarz Burger di Sungai Ara | In Shaa Allah pada 15 November 2015 ni ada jemputan untuk mempromosikan Rockstarz Burger. Kami di jemput untuk merasai keenakan burger oleh owner kedainya sendiri Encik Danial. Terima kasih. Tunggu review dari kami semua. Stay Tuned :)









47 comments:

  1. yeahhhh meleleh tengok burger ni takzabar plak rasanya

    ReplyDelete
  2. untungnyaa,,suka tgok cheese burger tu mengancam warna dia :D

    ReplyDelete
  3. yeayyyyyyyyyyyyy
    #3harilagimencariburger
    #seeuthere #bebeh
    #hahaha

    ReplyDelete
  4. whoaaaaaaaaaaaaaa sedapnya :((((

    ReplyDelete
  5. lps makan kena nyanyi lagu rock seround

    ReplyDelete
  6. perghhh...burger bertingkat-tingkat.sebiji makan memang sendawa terus :)

    ReplyDelete
  7. perghhh meleleh cheese ... terliur tengok :)

    ReplyDelete
  8. bertingket-tingket burger tu ... habis ke sorang makan tu nina? :p

    ReplyDelete
  9. harga not bad ... kedai pun nampak selesa :)

    ReplyDelete
  10. uiiii meleleh2 bsh daa keyboard ni nina oiiii

    ReplyDelete
  11. i is kenot see laaaa cheese bnyk2 huwaaaaa..

    ReplyDelete
  12. woww..meleleh2 cheese nyeee..hehhehe

    ReplyDelete
  13. wahh bestnyer dpt makan free tuuu ., ;p

    ReplyDelete
  14. Ajk laa kami skali nk mkn burger jg ;)

    ReplyDelete
  15. nak kena pi repeat lagi nanti. haishhhhh keriuk keriuk terus perot hihihi

    ReplyDelete
  16. rindu dendam ngan burger wings lah aaahoiiiii

    ReplyDelete
  17. Selamat dah semuanya..dah hadam dahhh

    ReplyDelete
  18. Teringin la nak repeat burger kat Rockstarz ^-^

    ReplyDelete
  19. Pi Penang kalau tak kena Rockstarz Burger kira tak lengkap la :))

    ReplyDelete
  20. Pi Penang kalau tak kena Rockstarz Burger kira tak lengkap la :))

    ReplyDelete
  21. Pi Penang kalau tak kena Rockstarz Burger kira tak lengkap la :))

    ReplyDelete
  22. Pi Penang kalau tak kena Rockstarz Burger kira tak lengkap la :))

    ReplyDelete
  23. rindu dendam ngan burger wings lah aaahoiiiii

    ReplyDelete
  24. rindu dendam ngan burger wings lah aaahoiiiii

    ReplyDelete
  25. sekali komen bertingket2 dia marah dahhh..ntah robot mana marah k.el dia suh komen lain plak..haha

    ReplyDelete
  26. mmg terliur tgk beger depa

    ReplyDelete
  27. ntah bila nak bw hubby ngan anak2
    hubby dah sound dah ritu mana beger saya hahaha

    ReplyDelete
  28. lg 2hari mencari burger haha

    ReplyDelete
  29. dah tau dah..kena komen 10kali komen baru naik nama...so next time k.el nakkomen smpi cium lantai blog muaha

    ReplyDelete
  30. oklah nina..laki k.el dah sound tu..dok ngenyeh sorg2 depan komputer..hahaha..esok smbung blik

    ReplyDelete
  31. nina nanti 28hb ni makan tlg makan untuk akak sekali ya

    ReplyDelete
  32. eeerk.. kat sini pun x komen ke ??? huhu..
    mengapakah..

    ReplyDelete
  33. kenapalah jauh sgt...kalau stay area penag mmg akan serbu cafe ni

    ReplyDelete
  34. huih paling hardcore tengok cheese dia.. memang taszabar ;D

    ReplyDelete
  35. tengok pon dah meleleh ayaq liuq ^_^

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com