14 February 2017

Lekor Cheese Ball Frozen


Assalamualaikum Readers..


Lekor Cheese Ball Frozen | Sudah 2 kali repeat order lekor cheese ball ni. Sedapp !! Kalau dah goreng tu bukan main kunyah sambil tengok tv, tengok fon atau laptop tak sedar dah habis. Hee.. suka cheese meleleh-leleh keluar. Kreatif sangat orang yang cipta lekor ni. Bila-bila nak makan, cuma goreng saja sehingga cheese semasa ada dalam kuali. 



Lekor Cheese Ball Frozen

Lekor Cheese Ball sebelum digoreng



Ini gara-gara Kak El. Hari-hari dia promote dalam IG. Mesti order 2 paket, baru puas makan. Setiap paket ada 20 biji, siap sos cilinya. Harganya RM 12 tak termasuk caj penghantaran. Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh contact El Darwena melalui whatsapp 017-486 5484 😉


2 comments:

Unni Anje said...

wahh lekor.... first time dgr... mcm sedap je

Cik Ash said...

kak ekin duk berair mulut tengok sokmo

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com