12 February 2017

Top 10 Comment Blog Tahun 2016


Assalamualaikum Readers..


Sekejap saja dah masuk bulan Feb kan? Tak lupa buat mereka-mereka yang rajin drop komen di blog ni tanpa jemu walaupun tuan blog ke laut, tak ada masa nak balas komen. Tahniah buat Anies The Great! Tahun ke 4 jadi nombor 1 dalam carta dan Pha Is tahun ke 3. Terima kasih juga buat mereka yang tak tersenarai, ada masa dan rezeki lebih boleh buat GA lagi. Nak pos hadiah top komen ni pun tak sempat. Maaf lah yang komen dari tahun 2015 pun ada yang tak pos-pos lagi 😞






Diminta Yaya dengan Kak Sha tinggalkan Nama, Alamat ke email. Yang lain dah ada alamat. Keep in touch gais. Muahhh ciked!



4 comments:

Seorang Syed said...

Bestnyaaaaa. nak ada dalam carta juga la. kena usaha keras ni hehe.

dear anies said...

wahh mcm chong wei laa plak mng all england 4 kali hehehehe

Cik Ash said...

eh ada nama kak ekin.. terima kasih gak buat nina selalu gak datang blog kak ekin

Nina Mads said...

Anies : lepas ni bg sama mcm Serena Williams/Tiger Woods pulak. hahaha

Cik Ash : kalau tak dtg hantar boom tak sah. muahh ciked

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com