12 Feb 2017

Top 10 Comment Blog Tahun 2016


Assalamualaikum Readers..


Sekejap saja dah masuk bulan Feb kan? Tak lupa buat mereka-mereka yang rajin drop komen di blog ni tanpa jemu walaupun tuan blog ke laut, tak ada masa nak balas komen. Tahniah buat Anies The Great! Tahun ke 4 jadi nombor 1 dalam carta dan Pha Is tahun ke 3. Terima kasih juga buat mereka yang tak tersenarai, ada masa dan rezeki lebih boleh buat GA lagi. Nak pos hadiah top komen ni pun tak sempat. Maaf lah yang komen dari tahun 2015 pun ada yang tak pos-pos lagi 😞






Diminta Yaya dengan Kak Sha tinggalkan Nama, Alamat ke email. Yang lain dah ada alamat. Keep in touch gais. Muahhh ciked!



5 comments:

  1. Bestnyaaaaa. nak ada dalam carta juga la. kena usaha keras ni hehe.

    ReplyDelete
  2. wahh mcm chong wei laa plak mng all england 4 kali hehehehe

    ReplyDelete
  3. eh ada nama kak ekin.. terima kasih gak buat nina selalu gak datang blog kak ekin

    ReplyDelete
  4. yeaaa bru pasan..huhu
    ade bg dah ke...hehe

    ReplyDelete
  5. Anies : lepas ni bg sama mcm Serena Williams/Tiger Woods pulak. hahaha

    Cik Ash : kalau tak dtg hantar boom tak sah. muahh ciked

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com