31 January 2018

Berhati-hati Tempah Tiket Promo Air Asia

Assalamualaikum Readers 😃


Berhati-hati Tempah Tiket Promo Air Asia | Tips Travel | Lama tak berlintas langsung, baru sihat walafiat dari flu dan batuk. Tips untuk insan-insan kaki jalan tanpa selidik cuaca negara yang ingin ditawan diterjah terus book tiket.


Air Asia Promo

Menangis tengok harga. Murahnya


Sapa tak juling mata tengok harga tiket sehala RM 79? Book now fly on July ko 😅😅  Bulan 7 di Vietnam musim hujan dan taufan. Trip nak jelajah Indochina terpaksa postpone lagi. Patut tiket murah, yang dah book tu kesian.


Next time pulak cari tiket baru. Tak ada rejeki


Sayangilah nyawa korang. Ingat check cuaca dulu baru fly. Happy travel 🙋 


12 comments:

dear anies said...

sbb tu dia offer murah... sian kalu mereka yg x tau dan dah booked tiket

Pha Is said...

kesian orang yg x tau..

nohas said...

travel time ribut taufan di negara orang mmg menakutkan..safety first..

Anonymous said...

Thanks for your marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you may be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will come back very
soon. I want to encourage continue your great work, have a nice
day!

Dhiera nadhirah said...

dia sama macam kes negara 4 musim. biasanya tiket masa summer memang murah. well, its summer kan. lebih baik panas di bumi sendiri dari berpanas kering di bumi orang. gituu

Hans said...

masa duit tak berapa nak banyak nih la depa buat promo kaw kaw
stress sekejap
hahaha
pergi nha trang bila?

siti hazreen said...

wah, saya tak terfikir pulak pasal cuaca..terima kasih sis!!

Raydah said...

betul tu. kadang2 cuaca tak menentu n bergantung jugak pada nasib masing2. ade time memang xde masalah, Alhamdulillah semua lancar. tp bila perkara mcm ni jadi, redah je la. ade la hikmahnya tu di sebalik setiap kejadian.

Tasha Aqisha said...

betul tu.. hati2 nak beli tiket. Kadang2 ada sebab kenapa harga boleh jatuh... kita pulak dok syok tengok harga murah terus beli.. last2.. rugi jaa

Mrs. A said...

Adeh!!! mujur juga dah tersedar dari sekarang kira awal lagi...
kalau tak dari menangis mungkin jadi meraung.

Nina Mads said...

Hans : bulan mac-april sesuai fly nha trang

dear anies said...

K.A.S.H.M.I.Rrrrrrrrrr

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com