14 January 2018

Arnott's Shapes Cheesy Cheese

Assalamualaikum Readers 😃


Arnott's Shapes Cheesy Cheese Baru | Sinonim dengan biskut keluaran Indonesia, 1 brand yang sedap dan boleh jadi snek untuk si diet 😅😅 Harga RM 2.80, sesuai dengan bentuknya yang nipis.


Arnotts Shapes Cheesy Cheese

Ranggup dan sedap


Ada 3 jenis perisa dan Nina dah try 2 jenis. Ni 1st review dan boleh habis sekotak dalam masa sejam. Layan drama #kekasihpaksarela ngap habis pun tak perasan 😅😅 


Nipis dan crunchy


12 comments:

Azian Elias said...

kalau akak ni, sure kejap je hilang..

Shahida Dzulkafli said...

Pernah nampak biskut ini, tapi tak cuba lagi..

Dhiera nadhirah said...

1 kotak tu ada beberapa pek? masin-masin ke rasanya?

Nur Azian Jaafar said...

cikyan suka cheese.. yummmyyy !

nohas said...

belum pernah rasa lg..

dear anies said...

sambung bw

dear anies said...

ni kalau celup kopi hanyut x?

Jari Manis said...

nipis n crunchy tu yg dap

hainom OKje said...

Ni ha akak tengah makan coklat Toblerone putih ni. Nina punya pasalah ni hihi...Mcm menarik jugak biskut tu. Semua apa yg muncul pun sedap. Masalah beso ni Nina weyh

Nina Mads said...

Dhiera Nadhirah : 1 pek tp banyak chips. rasa masin berkeju

Busyra Takiyudin said...

ini pun belum pernah cubaaa. aishhh apa ni.. smua belum penah.. rugi betul.. nnti wajib cri..

Pha Is said...

review jajan pulak.. hahaha

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com