1 January 2018

My 2017 Best Nine

Assalamualaikum Readers 😄

2017 Best Nine dah buat ke? Sapa ada IG public boleh buat. Website ini akan generated 9 gambar terbaik kita di Instagram. Saja sesuka hati nak buat. Tahun lepas pun buat tapi tak share dalam blog 😁😅 


Not bad. Blogger ada IG nanti komen tau. Kite nak follow. Hehe


Fames ames boleh tau gambar mana paling popular dan likes. Yang belum boleh buat. Mesti seronok. Syok sendiri sekali sekala tak salah.


4 comments:

dear anies said...

menuai likes lagi utk 2018!

Siti Yang Menaip said...

hehehe.. kiteee ade IG. jangan lupa follow k =P

Jari Manis said...

Ahakss kalau tanya sis JM susah la nk dpt best nine tu kalau update ig pun 2,3 bln sekali 😬

Shahida Dzulkafli said...

Kenangan 2017 kekal tersemat di hati kan nina..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com