25 Mar 2017

Shokubutsu Shower Foam Sakura Whitening

Assalamualaikum Readers..
 
 
Review Shokubutsu Shower Foam Sakura Whitening | One of my fav shower foam! Saja nak kong c dengan korang. Since kes gatal-gatal dan dah tau side effect jadi kena make sure sebelum try new product/make up etc free from SLS. Apa tu SLS? Next entri ok. 


Shokubutsu Shower Foam Sakura
 
Shokubutsu Shower Foam Sakura Whitening Refill

100%  dari tumbuhan 



Shokubutsu Shower Foam ada pelbagai jenis bau dan pilih saja. Hanya Sakura jadi pilihan dari dulu sebab wangi! 😁😁😁 Haha lepas mandi kulit wangi dan lembut bak baby. Tak pecaya sila try. Sangat jimat juga sebab buih-buih cinta banyakk. Harga untuk pack refill cuma RM 6.90 saja.



Jumlah yang diguna, sikit sudah cukup


Nak kulit seperti wanita Jepun? Jadilah feeling macam di Jepun, ada bunga sakura, sushi. Tekster shower foam yang ringan dan sedikit saja sudah cukup untuk badan.

 

12 comments:

  1. wangi kan shokubutsu shower foam ni 😍

    ReplyDelete
  2. Suka kan bau shokubutsu ni. Wangi!

    ReplyDelete
  3. dulu mmg pakai shokubutsu ni tp skrg da tukar kpd lifebouy ;-)

    ReplyDelete
  4. Kira pun guna yang ini. bau tahan lama. lagi satu sebab Kiera Sakura kan. kena lah guna yang sakura. ehhh!!! hahahaha

    ReplyDelete
  5. Xpernah cuba lagi.. Nanti naj cuba try la

    ReplyDelete

  6. All time favorite shower foam Mrs. A shokubutsu Balinese ;-) bau dia best.

    ReplyDelete
  7. Eh..lya pom guna ni.. Beli time promosi kat giant dlu.. Bau dia soft jer..

    ReplyDelete
  8. yaya biasa guna lux.
    ad kwan guna shokobtsu wrne oren..
    sdp jgk bau dier

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com