25 March 2017

Shokubutsu Shower Foam Sakura Whitening


Assalamualaikum Readers..


Review Shokubutsu Shower Foam Sakura Whitening | One of my fav shower foam! Saja nak kong c dengan korang. Since kes gatal-gatal dan dah tau side effect jadi kena make sure sebelum try new product/make up etc free from SLS. Apa tu SLS? Next entri k. 


Shokubutsu Shower Foam Sakura Whitening Refill

100%  dari tumbuhan 



Shokubutsu Shower Foam ada pelbagai jenis bau dan pilih saja. Hanya Sakura jadi pilihan dari dulu sebab wangi! 😁😁😁 Haha lepas mandi kulit wangi dan lembut bak baby. Tak pecaya sila try. Sangat jimat juga sebab buih-buih cinta banyakk. Harga untuk pack refill cuma RM 6.90 saja.



Jumlah yang diguna, sikit sudah cukup


Nak kulit seperti wanita Jepun? Jadilah feeling macam di Jepun, ada bunga sakura, sushi. Tekster shower foam yang ringan dan sedikit saja sudah cukup untuk badan.



12 comments:

Murni Alysa said...

wow patut ler gebu gebas

Nour Adieb said...

wangi kan shokubutsu shower foam ni 😍

Fatin Days said...

Suka kan bau shokubutsu ni. Wangi!

dear anies said...

dulu mmg pakai shokubutsu ni tp skrg da tukar kpd lifebouy ;-)

Kira Sakura said...

Kira pun guna yang ini. bau tahan lama. lagi satu sebab Kiera Sakura kan. kena lah guna yang sakura. ehhh!!! hahahaha

Cik Ash said...

Xpernah cuba lagi.. Nanti naj cuba try la

zai zamree said...

akak pon pkai yg ni :)

Mrs. A said...


All time favorite shower foam Mrs. A shokubutsu Balinese ;-) bau dia best.

Zie Has said...

memang wangi sangat :)

LYAfrina said...

Eh..lya pom guna ni.. Beli time promosi kat giant dlu.. Bau dia soft jer..

LYAfrina said...

Masa beli tu just rm5

Cik Yaya said...

yaya biasa guna lux.
ad kwan guna shokobtsu wrne oren..
sdp jgk bau dier

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com