15 May 2019

Nestle Bliss Kurma Gula Melaka Edisi Terhad


Assalamualaikum Readers 
 
 
Nestle Bliss Kurma Gula Melaka Edisi Terhad | Bila dah start bulan puasa ni, dalam otak bermacam-macam jenis air nak minum. Kalau boleh hari-hari nak minum air sedap, dia punya teringin lain macam. Haha.. Still tak boleh move on dengan Bliss. Rasanya lebih kepada kurma dan susu. Sedap sangat! Apa pun Nestle Bliss tak pernah tak sedap. Tahun lepas Nina tak sempat cuba. So kita angkut 2 botol. Hehe

 
Nestle Bliss Kurma Gula Melaka Edisi Terhad

Sebelum tidoq kita minum dulu
 


7 comments:

  1. oh ada yer... oh tahun lepaspun dah ada .... memang nestle bliss jarang mengecewakan....

    ReplyDelete
  2. Akak pulak duk mnum susu kurma yg good day tu.. Sedap jugak... Sahur dpt yg tu sejuk.. Perghhh

    ReplyDelete
  3. Aduhhh cantik betul botol dia... Rasa dia pun mesti sedap kan

    ReplyDelete
  4. Mcm best.. botol dia pun lawa giler

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com