10 Jun 2016

Birthday Giveaway By Izzeyda

Salam Readers..


http://izzeyda.blogspot.com/2016/06/birthday-giveaway-by-izzeyda.html
Klik banner untuk join

Lamanya tak join GA mana-mana blog. Ok sebelum terlewat nak join GA Eyda sempena birthdaynya. Meh join kot-kot dapat duit raya. Hehe.. Ni antara soalan-soalan :


 
SOALAN TAMBAHAN 


1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016?
Sweet 35 !

2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun)
Jun 2010

3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda
Selamat Hari Lahir Eyda !! Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, berjaya dalam karier, berbahagia bersama yang tersayang dan hidup dalam keberkatan di dunia, akhirat olehNYA. Semoga menjadi hamba yang solehah. In Shaa Allah, Aminn..


SOALAN TAMBAHAN 1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016? 35 tahun 2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun) June 2010 3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda. Selamat Hari lahir Eyda. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia bersama orang-orang yang tersayang, berjaya dalam karier dan semoga dirimu mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat amin. Happy birthday. Enjoy ur day ok. Berminat nak join klik banner di atas ok

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ
SOALAN TAMBAHAN 1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016? 35 tahun 2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun) June 2010 3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda. Selamat Hari lahir Eyda. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia bersama orang-orang yang tersayang, berjaya dalam karier dan semoga dirimu mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat amin. Happy birthday. Enjoy ur day ok. Berminat nak join klik banner di atas ok

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ
SOALAN TAMBAHAN 1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016? 35 tahun 2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun) June 2010 3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda. Selamat Hari lahir Eyda. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia bersama orang-orang yang tersayang, berjaya dalam karier dan semoga dirimu mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat amin. Happy birthday. Enjoy ur day ok. Berminat nak join klik banner di atas ok

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ
SOALAN TAMBAHAN 1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016? 35 tahun 2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun) June 2010 3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda. Selamat Hari lahir Eyda. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia bersama orang-orang yang tersayang, berjaya dalam karier dan semoga dirimu mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat amin. Happy birthday. Enjoy ur day ok. Berminat nak join klik banner di atas ok

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ
SOALAN TAMBAHAN 1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016? 35 tahun 2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun) June 2010 3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda. Selamat Hari lahir Eyda. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia bersama orang-orang yang tersayang, berjaya dalam karier dan semoga dirimu mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat amin. Happy birthday. Enjoy ur day ok. Berminat nak join klik banner di atas ok

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ
SOALAN TAMBAHAN 1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016? 35 tahun 2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun) June 2010 3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda. Selamat Hari lahir Eyda. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia bersama orang-orang yang tersayang, berjaya dalam karier dan semoga dirimu mendapat keberkatan kehidupan di dunia dan akhirat amin. Happy birthday. Enjoy ur day ok. Berminat nak join klik banner di atas ok

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ


Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ

11 comments:

  1. Nina dear, terlebih satu tu umur Eyda.
    All the best untuk GA ni :)

    ReplyDelete
  2. goodluck!
    jemput join GA
    http://www.nurinaizzati.com/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. All the best n gud luck 😊😊
    Singgah sini dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  4. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com