11 September 2013

Terima Kasih Blogger :)



Assalammualaikum.


Sejak menceburkan diri ke dunia blog ia nyata berbeza. Cewahh ada gaya dialog Fareeda pulak. Straight to the point jelah ye, tahun ni memang tak sangka dapat macam-macam dari blogger. Syukur, Alhamdulillah ini yang dikatakan rezeki berblogging agaknya. Nak ucapkan terima kasih kepada 2 blogger iaitu Kathy dan PCL kerana sudi memberi penanda buku dan memilih sebagai pemenang bagi Segmen MamaD tu. 




Penanda buku comel merah nie hadiah dari blogger Kathy R'Bain buat 10 orang juri untuk blognya. Terima kasih banyak kerana pos dari jauh. Semoga murah rezeki Kathy sekeluarga dan semoga anaknya berjaya dalam peperiksaan UPSR tahun ini :) 



Kedua pula, dipilih untuk Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D anjuran PCL tempoh hari. Pemenang kategori 2. Ohh.. acane boleh taip ayat ucapan sebegitu. Tahniah buat pemenang-pemenang yang lain. Terima kasih PCL :) 







Boleh sesiapa terangkan kenapa jadi begini? Pernah tak blog korang ada LIMIT.. sedihhhh
Sabar ya new followers :'(




45 comments:

Tetamu Istimewa said...

Tahniah! Moga selepas ni rajin lagi memberi komen.

Kathy Rbain said...

sama2 sis syg..alhamdulillah,sampai juga..

Amanda Suria said...

Ada kena mengena dengan setting kot..cer tanya kat yg otai2..

hainom OKje said...

Memang bertuah ...
Itu yg datang seronokkan Nina

Bin Muhammad said...

Tak tau la pulak follower pun ada limit, tapi Google+ memang ada limit 5000 sahaja.
Tahniah...hasil dari usaha dan kerajinan, dapat ganjarannya :)

dear xila said...

jyeahhh memang manis kan kwn dgn blogger hee

Khai♥Rin : anies said...

Wahhhh tahniah3

PakcikLie PCL said...

tahniah ..murahnya rezeki nina dlm blogging .semoga dapat memberi semangat.

p/s ..dah max tu , suruh berehat2 dululah xtvt memfollow blog

Khir Khalid said...

Wah.. tahniah lah.. semoga terus sukses.. done klik abg Nuff sbg hadiah suka2 hehee.. :)

S.K.A said...

Tahniah Nina =) rezeki dunia blogging..mmg best..hm yg last 2 xsure plak knpa jd mcm 2..rsanya ni prtma kali tgok bnda cmni..xtry google??

Ain Syima said...

waa tahniah . .
syok betulkan dpt hadiah
tak pernah lg kena limit tuu
hee

Ujie said...

Tahniah nina!

Akak pun penah kena gitu rasanya...pastu ok dah.

Miss Volvo said...

rasanya tak boleh follow lebih dari 300 pada satu masa kot? :)

Zawiah said...

mcm dah kena sabotaj lak . tak tau ler ... x dpt nak tlg ...

Nick Nashram said...

wah, untung dapat hadiah.sya x pernah lg dpt pe2..xde sape2 nak bagi ke..hahah

ejulz said...

singgah sini sambil klik iklan. :)

Raudzah Z said...

Tahniah nina..rezeki berblogging tu..and kita tak pernah lagi dapat message tu..hmmm..

||aLeaSaRa|| said...

wah tahniah ye....blogger femes2 tu he3..

owh kak lea rasa kak lea lagi banyak follow blog beribu dah kot.tak pernah pulak dapat macam tu huuh....

Eiqa Almond said...

wahh, cantik laa penda tuuu :)
hahh.!! Nina pun kena jugak ke cmtu.?? :O
Ade sorang blogger nie pun kena gitu jugak..
mybe buat sementara je koot..
eiqa rse eiqa follow bloggers dah lebih 300 da..
tp x pernah dapat gitu..

Hidayah Suhailee said...

yang tu, memang mcm tuh.. ia terjadi untuk yang follow guna "button follow ala2 tumblr" tapi kalau guna gadgent follow, dia still blh follow. :)

MaMa Rey said...

tahniah nina..sweet ucapan nina tu..:)
tak pernah lg nina..ada limit ke pla..

Norniwanie Nasarudin said...

Tahniah..hai..singgah sini balas kunjungan..follow sini ye..:)

Amanina Mads said...

Terima kasih! In Shaa Allah.

Amanina Mads said...

Hehehe.. syg sis.

Amanina Mads said...

Entah la.. dh check kt setting oke ja.
nanti la nk tanya. terima kasih ya..

Amanina Mads said...

Nasib je nie akak.. seronok la juga. hehe

Amanina Mads said...

masa buat blog pun dh ada notify pasal follower.. ohh G+ limit 5k rupanya.
terima kasih.. nasib saja dapat ni :)

Amanina Mads said...

Yeahh.. yup, manis berkawan dgn blogger.. hehe

Amanina Mads said...

terima kasih anies

Amanina Mads said...

terima kasih.. Alhamdulillah pcl. In Shaa Allah.

itu tandanya nak kena buat blog lain. hee

Amanina Mads said...

terima kasih.. In Shaa Allah. nanti nina balas klik abg Nuff eh.. hehe :)

Amanina Mads said...

terima kasih fais =) Yup.. rezeki blogging best.. dh try macam2 xboleh juga fais. xtau lah kenapa.

Amanina Mads said...

terima kasih dik..
syok juga lah. blog dulu memang ada limit

Amanina Mads said...

terima kasih ujie!

Ohh.. nina punya tak oke pun.

Amanina Mads said...

Yeke? Maybe kot.. nk try follow nanti :)

Amanina Mads said...

blog pun kena sabotaj ke.. huhu. entah la apa masalahnya..

Amanina Mads said...

untung la sangat. itu pun ada juga org nk bg. nanti ada la org nk bg tu. hahah

Amanina Mads said...

terima kasih.. akan dibalas klik Mr Nuff :)

Amanina Mads said...

terima kasih raudzah.. rezeki 3 thn punya. hehe
entah la tak dapat nk pasti masalah tu. hurm

Amanina Mads said...

terima kasih kak lea.. ha'ahh kan. hehe

wahh bestnya kak lea. ermm sedih la macam nie xboleh follow org

Amanina Mads said...

cantikkan eiqa :)
yelah.. dh byk kali kena macam tu kot.
maybe lah temporary problem kot :/

Amanina Mads said...

Yeke.. ala masa follow tu takda pula macam style tumblr. huhu
kena ubah setting ler kot :)

Amanina Mads said...

terima kasih mama.. sweet ke. hehe :)
ada limit la blog nina ni.. sedihnya

Amanina Mads said...

terima kasih.. hai. tq ya sebab sudi follow :)

Yun Sing said...

Waa.. tahniah ^^ Kalau follow guna dashboard baru ada limit kot.. guna widget ok je :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com