29 December 2013

Throwback Celebrate Birthday Officemate

Assalammualaikum.


Entri basi datang lagi.. Seperti biasa basi bukan sebarang basi tapi hari kejadian berlaku awal bulan ni. Patik tak sempat nak update, akceli banyak story nak cerita sampai kena lambung buah dadu. Haha.. Jadi sebelum masuk ke tahun baru baik update malam ni. Hari pun dah genap 2 bulan 1 minggu aku kerja. Rasa seronok sebab opismates dan bos lawak. Ada yang suka buat lawak, buli, mengorat. 


Oke lah, 4 Dec lepas sehari lepas balik dari Putrajaya terus dapat makan free. Kami meraikan hari lahir kak Ayu di cafe saja. Lama juga tak makan pizza. Akhirnya kempunan aku terlaksana. Walaupun rasa tak puas tapi rezeki jangan di tolak. Hehe.. Meh layan gambar2.



sedapnyaa... 




pizza bersama teh tarik.. umphhh !


kak maria bersama kirt, student LI dari unimap


birthday girl buzy buat kerja.. hehe

20 comments:

Dhia Dirham said...

bestnya dapat makan pizza free :)

Sobri Yaacob said...

alamak terliur tgok..
slamat hari jadi kpada kawan ya nina :)

Annyss Aleeya said...

maintain jer birthday girl tu. hihi.

izan mama mia said...

sedapnya pizza depa makan....

Vee said...

blm dpt lagi merasa pizza tuh ... waaa .

Seri Selaseh said...

cam sedap je pizza tu. Tapi mahal la. Kena simpan duit dulu.

Puan Gojes said...

happy belated birthday dari PG :)
PG singgah topup kat sini ya nina :)

Pha Is said...

waa.. tak pernh lagi merasa pizza tu..

adrianna syaz said...

Piza..sedap..nyum2..lapar2.hehe

Kathy R'bain said...

bestnyer makan pizza..

Ema Johari said...

seronokkan kerja ada geng satu kepala...happy belated birthdy utk kawan nina

Khai♥Rin : anies said...

Happy beleted birthday k.ayu

Purnomo Jr said...

Waw...pizza nya... :)

Wirda Amir said...

Memang best kalau dpt kwn sekerja yg satu kepala...

Ermmmm...nyummyyy......

Azlan Strider said...

Happy Birthday Kak Ayu...makan2 dalam opis kekadang seronok gak kan??tak payah keluar jalan jauh2..hehehe

Regards,
-Strider-

hainom OKje said...

nampak sedap pizza tu Nina...lama tak makan hari tu bawak pizza JJ kat rumah MIL tp tak sampai hati nak makan..sebab anak buah ngan anak anak mcm laju je makan huhu...kena carik jugak nampaknya ni!

asha hana said...

amboi seronoknya nyami2 dia. hehe

Hafiza AizZawa said...

terliur la ngk pizza pagi2 nie.. dah la tak bekpes lg.. huhu

Fiza Rahman said...

Meriahnya.

Yun Sing said...

Huwaa.. banyaknya jamuan makan-makan ni .__.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com