4 Mar 2014

Hello Musim Bunga !


Assalammualaikum.


Hello March! Entri pertama di bulan ni dan musim bunga telah tiba! Bunga di taman rumah dah menguning dan terasa macam di Korea pulak. Oke feeling2 ada kat sana. Sorry tak dapat lagi nak BW puas2 sehingga tuan tanah lepas dari exam sabtu ni. 


Pokok Sakura versi Malaysia

Sakura kemerahan

Cantiknya bunga-bunga kat luar ofis


Semoga ceria selalu di samping keluarga dan orang tersayang. Bulan ni paling happy sebab 3 orang istimewa bertambah umur. Jeng... jeng *lama tak buat kek


21 comments:

  1. Siapa 3 orang istimewa tu? Naim pun birthday bulan mac juga...

    semoga semuanya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  2. selamat menyambut bulan baru cik amanina.. moga bertambah baik berbanding bulan2 sebelumnya.. hee..

    ReplyDelete
  3. dah masuk mac.. cepat masa berlalu.. all the best untuk exam itu nina..

    ReplyDelete
  4. hehe..musim bunga..=)

    march sudah..cepat je masa berlalu..

    ReplyDelete
  5. bestnya boelha makan kek pula
    good luck on your exam :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum nina. semoga berjaya dalam exam ye. hehee ~~~

    ReplyDelete
  7. good luck ... semoga dipermudahkan untuk menjawab nanti ... aaamin .

    ReplyDelete
  8. musim bunga dah tiba??masa untuk menghantar bunga2 kat wanita laa nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. gudluck exam kak nina . heee :)

    ReplyDelete
  10. Take your time & good luck on your exam.

    ReplyDelete
  11. moga bln ni kta lalaui dgn baik.hehe

    ReplyDelete
  12. amboi.. saya pun suka sangat dengan bula mac.. sbb besday bulan ni.. hehehe

    ReplyDelete
  13. Yalah nina cantik bunga tu.
    tq nina moga nina jg ceria2 happy brsama family ^_^

    ReplyDelete
  14. semoga Maret lebih baik lagi dari bulan-bulan terlewat:-)

    ReplyDelete
  15. dah macam bunga sakura dah gamaknya hehe

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com