4 March 2014

Hello Musim Bunga !


Assalammualaikum.


Hello March! Entri pertama di bulan ni dan musim bunga telah tiba! Bunga di taman rumah dah menguning dan terasa macam di Korea pulak. Oke feeling2 ada kat sana. Sorry tak dapat lagi nak BW puas2 sehingga tuan tanah lepas dari exam sabtu ni. 


Pokok Sakura versi Malaysia

Sakura kemerahan

Cantiknya bunga-bunga kat luar ofis


Semoga ceria selalu di samping keluarga dan orang tersayang. Bulan ni paling happy sebab 3 orang istimewa bertambah umur. Jeng... jeng *lama tak buat kek


21 comments:

Aisy Nasiha said...

Siapa 3 orang istimewa tu? Naim pun birthday bulan mac juga...

semoga semuanya berjalan lancar..

Gee Lion said...

selamat menyambut bulan baru cik amanina.. moga bertambah baik berbanding bulan2 sebelumnya.. hee..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dah masuk mac.. cepat masa berlalu.. all the best untuk exam itu nina..

RDZ Z said...

Good luck nina...

Dhia Dirham said...

babai februari!

babYpose said...

All the best for the exam.

Ai Syah said...

hehe..musim bunga..=)

march sudah..cepat je masa berlalu..

Tihara said...

bestnya boelha makan kek pula
good luck on your exam :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nina. semoga berjaya dalam exam ye. hehee ~~~

Sis Vee said...

good luck ... semoga dipermudahkan untuk menjawab nanti ... aaamin .

Azlan Strider said...

musim bunga dah tiba??masa untuk menghantar bunga2 kat wanita laa nie..hehehe

Regards,
-Strider-

t.a.t.a said...

Tak de pun gambar bunga?

shasha yacob said...

gudluck exam kak nina . heee :)

Fiza Rahman said...

Take your time & good luck on your exam.

are_lin@yu said...

moga bln ni kta lalaui dgn baik.hehe

Pha Is said...

amboi.. saya pun suka sangat dengan bula mac.. sbb besday bulan ni.. hehehe

MaMa Rey said...

Yalah nina cantik bunga tu.
tq nina moga nina jg ceria2 happy brsama family ^_^

Prapto Ari Perwira said...

semoga Maret lebih baik lagi dari bulan-bulan terlewat:-)

Khai♥Rin : anies said...

cpt je da msk bln 3

shasha yacob said...

dah macam bunga sakura dah gamaknya hehe

Yun Sing said...

Cepatnya masa berlalu :/

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com