11 March 2014

Trofi Kilauan Emas


Assalammualaikum.


Trofi Kilauan Emas | Selalunya trofi ni orang veteren yang dapat bila menang dalam pertandingan Kilauan Emas. Siapa tengok? Aku pernah tengok live sampai pening sebelum masuk tengok wayang. Akhirnya dapat trofi ni. Ini bukan trofi sebab aku menyanyi kat ofis tau tapi setiap bulan semua department bersaing nak dapatkan trofi ni. Well, department Plastic Injection Moulding (PIM) selalu dapat award. Kali ni trofi 5S? :)



Trofi 5S



TAHNIAH

*
*
*

5S PlantWide Monthly Champion


Mattel Penang


Bangunan Plant 2 baru nak dibina. Minggu ni last nak duduk ofis lama. Nanti akan pindah naik atas bergabung dengan Engineering Department T____T


*Aku takot jumpa mak esah kalau duduk sorang2 kat atas -____-"
#SalamMaghrib


11 comments:

Khai♥Rin : anies said...

hebat hebat!

Aisy Nasiha said...

Wah.. ada trofi bulanan.. bagusnya..barulah bersemangat nak buat kerja dengan baik...

siapa pulak esah tu?

RDZ Z said...

Cantik tropi tu..Wah Mak Esah..sereeemmmm tu..he.he

Sis Vee said...

mak esah ? ... rasa gak dapat trofi .

ain syafieqa said...

Bagus company buat macam tu,dapat tingkatkan prestasi pekerja

t.a.t.a said...

Say hi la pada Mak Esah tu. Kot² dia jenis yang baik, leh buat kawan. Haha.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nina. wahh taniah2. kenapa sedih lak? masuk ofis baru kan best. siapakan mak esah itu? sheila singgah dan menabung nuff sini ~~~

Zizie Zack said...

HEHEHE.. ingatkan setiap department bertanding menyanyi.. hee :D

Fiza Rahman said...

Tahniah. Siapa mak esah tu ☺

Pha Is said...

tahniah... sekrang ni pi mana2 pun, nmpak 5S.. hehehe

Yun Sing said...

Hahaha.. tahniah ^^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com