30 Sept 2014

Farewell Syuk

Salam Readers..


Selamat tinggal intern, selamat tinggal kawan gosip, kawan selfie, kawan ketawa dan makan. Berapa banyak kawan daa.. Semoga Syuk selamat sampai ke Sepangyol. Harini kami buat farewell Syuk yang dah menghabiskan internshipnya selama 3 bulan. 





Harap2 Syuk happy dengan kami di ofis macam aku taip dalam entri ni. Yang spoilkan harini ialah tukang delivery Kenny Rogers lambat hantar makanan selama sejam! Perut tak payah cakap, geram tunggu lama depan guard house. Sabo jelah.. habis waktu lunch makanan tak sampai lagi. 


Oke, takmo marah2. Malam sebelum tu, sempat buat video untuk Syuk. Sweetkan kak Nina ni. Haha *perasan.. Meh layan gambar2 :)




Kek perisa coffee
Cheezy Bowl & Mushroom Soup
Gambar kena curi2
Jemput makan
Sama2 dah gemok. Abaikan baju kite
Syukriah Ayob
Manufacturing Engineering
IKBN Sepang


Bila tengah buat video tu ada perasan gambar masa mula2 Syuk masuk hingga last day, dia dah chubby. Yeahh.. tandanya dia selalu makan bila di ofis. Hihi :) 


Selamat maju jaya dan sambung degree di UniKL ! 


11 comments:

  1. Dalam banyak2 wan paling suka kek tu jerk. Hehehehe...

    ReplyDelete
  2. Geramnya tengok semua makanan nampak mengancam.
    Bestnya sampai ke sepanyol sambung study. Ehh betul ke apa yang akak cakap ni?

    ReplyDelete
  3. kesian dear sampai kelaparan ...

    ReplyDelete
  4. bestnya siap ada farewell lagi :)

    ReplyDelete
  5. Good luck buat beliau. Sedap plak tgk kek tu.

    ReplyDelete
  6. wah bestnya...makanan pun sedap...ada keja kosong tak....

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com