2 Sept 2014

Siapa Gayatri Su-Lin Pillai?


Salam Readers..

Biodata Gayatri Su-Lin Pillai? Siapa wanita bertuah tu? Demam drama Rindu Awak 200% tak kebah2 lagi nampaknya. Banyak cari tentang Zul Ariffin, Ayda Jebat . Ramai orang kata, dulu tak minat Zul, lepas tengok RA200% terus minat. Tak sia2 Zul keluarkan bajet untuk siapkan baju uniform pilotnya. Ramai belum tahu Zul dan Gayatri sudah tiada apa-apa hubungan istimewa lagi. Tak pasti punca perpisahan.




Zul Ariffin dan Gayatri sudah berpisah


Rasanya tak salah Zul nak bercinta dengan sesiapa. Suka tengok Gayatri ni. Mungkin sebab kacukan dan berfikiran matang. Lagipun bagi diri sendiri, aku bergaul dengan Chindian di sekolah. Ohh banyak betul anak mixed di skolah dulu. 




Biodata Gayatri Su-Lin
Penerbit Tayangan Unggul :


Nama Penuh : Gayatri Su-Lin Pillai

Asal : Petaling Jaya, Selangor

Menetap : Kuala Lumpur

Kacukan : India (Bapa) + Chinese (Ibu)

Bekas Teman Lelaki : Zul Ariffin

Profil Rasmi Facebook :  https://facebook.com/gaya.pillai


Profil Rasmi Instagram : http://instagram.com/gayapillai


Pendidikan : Sekolah Rendah Assunta

Sekolah Menengah Assunta

United World College, Singapore (1991)

International Baccalaureate - General Certificate of Secondary Education (GCSE)


Degree in Law, LLB Hons, University of Bristol, Bristol, United Kingdom (1996)


Kerjaya : Admin Instructive Executive Astro (Dec 96, 33 thn)


Pengurus Penerbitan - Filem Perdana Astro Shaw "Nafas Cinta" (99)


Penerbit Langsung Filem KL Menjerit

Penerbit Eksekutif & Penerbit Senior (2002)

Penerbit Eksekutif Senior (Mac, 03)

Pengurus Besar &Penerbit Eksekutif Senior Tayangan Unggul Sdn. Bhd 




Zul dan Gaya di Festival Filem Malaysia Ke 26




Kalau tengok dari kerjaya, Gaya ini seorang yang berjaya. 




Last Updated : 4/27/2016


13 comments:

  1. wah nina ada bio girlfriend zul ya..he..he..Nway she looks like his sisters..muka dia orang sama je..

    ReplyDelete
  2. betul la sis..kathy dulu bukan peminat zul. tapi bila sekali tu tengok dia beruniform pilot,mak oi berderau jantung. hehehe.. hensem giler..

    ReplyDelete
  3. salam..nak inform kepada rakan bloglist blog Diari Resipi,kathy dah bertukar link blog baru. link baru kat bawah... :)

    http://kathy78rbain.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. iron lady dia ni

    susah nak capai ke tahap mcm dia, kena usaha gila2 :)

    ReplyDelete
  5. Suka zul..:) tak kisah lah die dgn siapa pun..tetap minat dia 200% :)

    ReplyDelete
  6. knape muka dia nmpk lain? tgk aritu nmpk lain...mmm

    ReplyDelete
  7. Haha ramai yang macam.. alaa.. Zul Ariffin dah ada awek hahaha xD (Yun Sing terkecuali) :p

    ReplyDelete
  8. Same school with me. But she's my senior :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat school is gayatri in..coed?

      Delete
  9. Ngatkan zul da msk 30+ sbb nmpk matang..huhu

    ReplyDelete
  10. Fans lah ka zul... suke tengok zul dengan ayda jabet

    ReplyDelete
  11. berdasarkan blog u ni..

    age 33 tahun 1996

    so makna nye...age 43 tahun 2006.
    52 tahun 2015 la.

    betul tak?

    ReplyDelete
  12. betul latu 52 tahun

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com