3 September 2014

Souvenir From Cameron Highlands


Salam Readers..

Selalunya kalau dengar sesape nak bercuti, tak kira la dalam negeri, overseas ke mesti buat muka tak malu minta belikan souvenir. Yang lawak tu, minta belikan barang lain tapi tukang beli tu terbeli barang lain. Contohnya jem strowberi. Hah.. amekaw makan dengan roti siap buat muka kecut. Masamm weyhh. Tengs to Akma comey. *bagi dia pinjam monopod pun jadi lah :)



Fridge Magnet Cameron
Hasil gabungan 2 kotak
Nampak macam bentuk love pula. Hihi

Teringat 4 tahun lepas. Tan Sri Masyam belikan sekotak buah tapi kite dapat 3 biji je means = I Love You *romantic dalam kelas 

9 comments:

Sya Mimie said...

Asslmkm.. Stoberi kt CH kdng bnyk yng msam dr mnis. Selalu beli pastu cicah ngn coklat buat sndiri.. Sdap. :)

Cik Mimie said...

Wah, bestnye dapat souvenier :) Cik Mimie tak suka strawbery..hee

aiman mania said...

strawberry kembar.....jangan percaya tau!ada org kata kalau makan buah kembar nanti kawen dapat anak kembar..hehehehehehehe...share strawberry.nak rasa sikit!

CRAFTY VIDEOS TIPS said...

your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.

Khai♥Rin : anies said...

mkn dgn coklat sedap tuuu

Khamsi Abdullah said...

Stoberi n cekelat! ade? nak!

MaMa Rey said...

suka yg bunga matahari tu.
yala Nina mcm bentuk love pla..

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Dah lama tak makan strawberry ^_^

Yun Sing said...

Aww.. comelnya :D Haha.. kan selalu jadi camni.. minta beli ni, benda lain yang kita dapat -_-

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com