13 January 2015

Pencapaian 6.5 Juta Hot Wheels | Tahniah Mattel !


Salam Readers..


We made it! Yahoo.. Bukan yahoo.com ye. Berjaya juga mencapai "Pencapaian Target 5.9 Juta" ke 6.5 juta bagi tahun 2014 !! Tahniah buat semua pekerja Mattel Malaysia untuk capai target. Seperti yang dijanjikan, maka harini kami terpaksa mengagihkan T-Shirt dan Keychain kepada semua pekerja Department Plastic Moulding.



Banner di Guard House


Pagi-pagi lagi dah sibuk turun ke production untuk kembungkan belon dan gantung. Nasib baik tak tiup guna mulut kalau tak mau habis angin dalam badan. Hihi.. Aku bukan ikan buntal. Ada 2 orang 'lelaki disebalik tabir' tolong, ada supervisor, dia tolong sign belon tolong selfie je. Hampeh.. Biar gambar berbicara.




Lelaki disebalik belon.. Yeayy boleh main !

Mangsa keadaan pabila sibuk berselfieesh

Abang Rahim Kole.. Mana datangnya kole tu? Nampak tak sign tak laku dia. Hoho

Turn mulut ikan buntal.. Ahaks



Kerja seterusnya ialah misi mencari baju-baju pekerja department Nina. Banyak tahu tak, naik kebas kaki tangan buntut mengangkat baju dan keychain. Dah la HR main longgok, bercampur setiap department, memang tak puas hati. Demi kerja dan kesiankan akak staf, kami berdua berjaya mencari kesemua baju. Nak je bawa baju guna forklift.



Waktu lunch pun tak sempat makan dan sibuk asingkan baju-baju shift malam dan off day. Boleh juga minta tolong adik-adik intern ni bawa naik kesemua beg berisi baju, kang tak pasal hilang. Pantang nampak barang free nak kebas.




3 kotak berisi keychain. Beratnyee


Manager HR dan supervisor Shift C

Thumps Up !

Testing baju gituw

Siapa la yang curi belon bawa balik ofis.. Ngeh ngeh


Thanks company untuk souvenir. Sangat suka ! Ini yang buat aku sayang nak tinggalkan company dan geng-geng kaki makan/kelako/selfie/ketawa kuat-kuat. Setiap ahli dah ada treadmark masing-masing. Ko hado? Ukuran baju saiz M tahun lepas, dapat baju terpaksa tukar ke saiz L. Petanda apakah ini?


Untuk tahun 2015 targetnya 7.1 Juta !  


6.5 Million achievement T-Shirt for 2014

Limited Edition. Ada orang sanggup beli dengan harga RM 100

Seram tak tengok gambar ni? kenapa belon kat atas


11 comments:

Farah said...

Tahniah ya!:)

Papaglamz said...

Wahh.. Seramnyer... Hahaha. *utk picture yg last tu..

Pha Is said...

waa.. tahniah buat nina dan semua staff kat situ..

tiga lalat said...

Salam. Hee chantek gambar belon kat atas itu.

Puteri Wanita said...

wow... meriahnya :)

BLOG OH! BLOG

Fiza Rahman said...

Tahniah mattel. Bestnya dapat key chain tu ☺

Khai♥Rin : anies said...

x de kuar kn HW special ke?

Hikayat Seorang Budak said...

Bestnya capai target :)
Nina department apa? Nampak bz je. Hehe

Deanna Morni said...

waa....tahniahhhhhhh....capai gak target yerr...hihihihi

ros_reeza said...

moga tercapai misi 2015 nak mencapai 7.1 juta :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Testing baju dengan gaya ayu gitew.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com