1 May 2017

Craving Baskin Robbins !


Assalamualaikum Readers 😍


Aiskrim Baskin Robbins | Baskin Robbins Promosi Setiap Bulan | Bagi penggemar BR, mesti seronok setiap bulan ada diskaun dan promosi. Walaupun setiap bulan bukan ada 31 hari tapi tetap ada! 😋😋 Selalunya beli 2 flavor. Suka kesemua perisa sedap kecuali pishang 😌😌



Quart 2 Flavor Handpacked ! Diskaun 31% Off hanya RM 40.70 . NP RM 59

Almond dan keladi untuk mak



Dengan adanya diskaun untuk setiap pembelian, rasanya tak rugi beli yang besaq punya, boleh kongsi dengan parents, bf. Bagi hantu 'Almond' macam Nina, invest lah duit sekali sekala beli aiskrim BR perisa almond atau hazelnut, gerenti puas hati dapat makan sebiji-sebiji. 



7 comments:

  1. BR nih feveret kami seisi famili... Mesti ada re-stok di peti.. jika takda macam tak complete plak hee ;)

    ReplyDelete
  2. BR ni apa yg x sedap... seme sedapppp

    ReplyDelete
  3. bila nampak baskin robbin, terus craving aku pun mai gak. hahaha...

    ReplyDelete
  4. Hello There. I discovered your weblog the usage of msn. That is
    a very well written article. I will be sure to bookmark it and return to
    learn extra of your useful information. Thanks for
    the post. I will definitely comeback.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com