2 May 2017

Review : Brush Set By Kylie


Assalamualaikum Readers 😊


Review Brush Set by Kylie | Brush Make Up Kylie| Kena angin kus-kus tahun ni kalau outing rajin make up dan tengok tutorial makeup. Haha.. Bapaku pelik sejak bila rajin pakai blusher. Tak salah nak nampak lawa asalkan tak diketawakan. Orang suka make up berlebih-lebih sampai nampak hodoh, aku? gelak tutup mulut 🙊



Brush Set by Kylie RM 24 incl postage

Tengah study apa funtion setiap berus. Haha



Dalam entri sini ada bagitau nak review makeup. Jika mood M, nak pakai foundation, primer etc malas pakai tangan walaupun lagi senang nak blend pakai jari. Tak nak tangan berlengas (kotor) berus juga dicari. Ini berus yang dibeli dari sorang blogger, harga pun murah dan tahan lama. Berapa kali basuh ok berusnya. Eh, jangan rendam lama berus time basuh nanti tercabut batang.



6 comments:

Siti Nurzafirah said...

berus yang lagi satu tuuu ???

FarahGlanzDotCom said...

lawa color berus dia.. amboii semenjak dua menjak nie make up ekkk...ada apa2 ka..hee

Nour Adieb said...

Sy buta function berus tu 😂 Tak tahu bab make up ni kecuali bedak, celak, mascara

dear anies said...

kylie jenner punya?

Jari Manis said...

Kita tahu berus gigi jek

Cik Yaya said...

syioknyerrr ad brush set ^,^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com