5 Jun 2017

Lunch Date @ Kenny Rogers Roasters, Village Mall Sungai Petani, Kedah

Assalamualaikum Readers 😙


Makan Kenny Rogers Roasters | Lunch date (7 May) ni dah lama tapi baru abadikan dalam blog tak berapa nak sendu ni. Nanti ada orang kata, bulan puasa pun nak dating 😏😏 Lama tak makan KRR, awal tahun ni ada derma untuk pertubuhan buah pinggang, dapat satu booklet penuh dengan voucher rupanya. Ya Allah, nanti Nina bagi free untuk blogger stay area KL/Selangor 😍 expired date sampai 31 Dis.


Kenny Rogers Roasters for 2 RM 27 tak termasuk air


Cappucino I.B - RM 14.50
Triple Passion - RM 9.50
Garlic Toasties - RM 4.90
1/4 Original + C. Style Chicken S - RM 27

6% GST - RM 3.16


TOTAL (after Rounding) = RM 55.90
sekali sekala makan, murah jugak tu



Salah satunya Kenny lah, dapat 2 voucher discount for 2 !! Dah alang cari kain chiffon dan lace hingga ke SP, makan di sana terus. Kahkah.. seronok bukan main dapat lace lawa + makan sedap 😋😋  Alhamdulillah rejeki.. dapat half price pun ok dah, janji pingan licin 😆 


6 comments:

  1. dah lame tak makan kenny.. sedapnyeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. Bestnya bila dpt voucher..at least dpt brjimat kan

    ReplyDelete
  3. salam..
    hi nina..
    wah dap nyer..mura jgk pon kan..
    lame xmkn kenny..dlu yaya mkn utk 2 org set pun dlm rm50++ je ^_^

    ReplyDelete
  4. Boleh viral tajuk macam ini di bulan puasa ngeh!ngeh!ngeh!

    ReplyDelete
  5. Sedapnya Kenny Rogers... 😄

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com