11 Feb 2016

Biodata Hafidz Roshdi Hero Drama Tundukkan Playboy Itu

Salam Readers..

Biodata Hafidz Roshdi Hero Drama Tundukkan Playboy Itu | Harraz Naufal diberi watak untuk drama ini. Drama yang terbaru bakal menggantikan hero Adi Putra. Ramai orang dah kenal dengan pelakon ni. Memang boleh di kategorikan handsome. Budak GEMS kat ofis sampai angau dengan dia. Nad jangan marah eh kalau 'ter' baca. Suka tengok watak Harraz yang menjadi. Marilah angau bersama-sama depan tv. Haha.. 



Harraz dan Nurin dalam drama tundukkan playboy itu
Handsome tak? Heheh


Biodata Hafidz Roshdi Hero Drama Tundukkan Playboy Itu :

Nama Penuh : Muhammad Hafidz Bin Roshdi

Nama Popular : Hafidz Roshdi

Tempat Lahir : Shah Alam, Selangor

Tarikh Lahir : 13 November 1994

Umur : 22 Tahun (2016)

Adik Beradik : Anak sulung daripada 4 beradik (3 Lelaki 1 Perempuan)

Pendidikan : Degree Student Open University (OUM)

Kerjaya : Pelakon & Model

Pencapaian : Hero Remaja 2011/2012 (Fattah Amin, Syarul Ridzwan, Syafiq Kyle)


Drama : Baby Ana Milik Siapa?, Kau Aku Kita, Aku Pilih Kamu, Tundukkan Playboy Itu (TV3)

Official Facebook : https://www.facebook.com/HafidzRoshdi

Official Instagram : https://www.instagram.com/hafidz.roshdi




Keluarga Hafidz Roshdi

11 comments:

  1. Cerita ni ganti CSWP? Bolehlah cuba tengok kalau ada masa nanti. hehe :D

    ReplyDelete
  2. dpt juga info psal Hafidz Roshdi. Tq!! Btw, singgah and follow zarinsigadisbiasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. pernah tengok dia ni dalam drama aku pilih kamu

    ReplyDelete
  4. 21 tahun? muda bebenor, tapi nampak matang gak la :)

    ReplyDelete
  5. banyak kali nampak iklan tundukkan playboy itu, dah start ke belum yer?

    ReplyDelete
  6. Dia ni belakon mcm keras kejong jerr

    ReplyDelete
  7. kak ekin xminat dia hahhahahaha....

    ReplyDelete
  8. rasa macam dah pernah baca dan komen kat sini :)

    ReplyDelete
  9. Dah xkenal pelakon2 baru skang ni hihihi

    ReplyDelete
  10. Norshuhada shakira6 October 2016 at 20:55

    I love U abang hafizd Roshdi😍😍😍😍

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com