24 Feb 2016

ESCAPE Penang - Harga Tiket (Part 1)

Salam Readers..


ESCAPE Penang | ESCAPE ADVENTURE Penang | ESCAPE Penang Time to Play | Bersambung semula kisah ESCAPE. Nina nak kongsi harga tiket beli secara walk in dan online. Seeloknya sebelum ke sana, beli online untuk dapat lebih diskaun dari walk in. 



HARGA TIKET SECARA 'WALK IN'

Harga tiket ESCAPE secara 'walk in'


HARGA TIKET DAN CARA MEMBELI TIKET SECARA ONLINE



Kalau nak murah jika datang dengan family atau kengkawan disarankan beli secara online lebih jimat dalam 10% - 50% . Banyakkan? Tempahan melalui online boleh dibuat dalam tempoh setahun sebelum tarikh yang kita nak pergi. 


STEP 1


Pilih Kategori


STEP 2

Pilih Adventureplay Day Ticket (3 pilihan)

STEP 3

Pilih tarik dan berapa orang  


Jika ingin dapatkan diskaun 50% seperti dalam gambar, mestilah tempah 3 bulan sebelum tarikh yang ingin kunjungi. Beli sekarang jommm.. Hehe


Jika tersalah pilih tarikh atau ingin menukar tarikh kunjungan boleh tukarkan dengan klik sini CHANGE VISIT DATE dan pilih tarikh yang baru :) 



Tukar tarikh baru 

 *Tiket boleh ditukar tarikh tetapi akan dikenakan caj sebanyak RM5.30 bagi setiap tiket




HARGA TIKET ADVENTUREPLAY & BASE CAMP SECARA ONLINE




Bagi yang tak puas bermain di ESCAPE adventureplay, anda boleh membeli tiket Adventureplay & Base Camp Combo. Pilih pakej 2 hari atau 3 hari boleh bermain, bermalam, bercamping sambil BBQ di Base Camp. Untuk pakej 2 HARI dan 3 HARI boleh klik sini COMBO PACKAGE








Harga tiket bagi Pakej 2 Hari untuk seorang dewasa antara RM186.50 - RM303.05 termasuk 6% GST. Bagi Pakej 3 Hari pula antara RM331.50 - RM535.55 termasuk 6% GST. Harga minimum akan diterima jika menempah melebihi 3 bulan dari tarikh tempahan dibuat. Khemah juga boleh menampung 5-8 orang bagi setiap plot khemah. 





BAS PERCUMA KE ESCAPE








Bas PERCUMA untuk ke ESCAPE dengan menaiki bas Rapid Penang bernombor 101 atau 102 dari 9:00 pagi - 6:00 petang selang 10 minit. Bayar dulu kemudian tebus tembang di pintu masuk ESCAPE. Usaha ini merupakan Inisiatif Hijau bersama ESCAPE dan RAPID Pulau Pinang



WAKTU URUSAN



ESCAPE Adventureplay

828 Jalan Teluk Bahang
11050 Penang, Malaysia

Tel : +604 881 1106
Fax : +604 881 3106

Email : info@escape.my
Website : escape.my
FB : escape.my

Operating Hours : Selasa - Ahad (Isnin Tutup) 9.00 pagi - 6.00 petang


11 comments:

  1. jom booking tiket untuk hujung tahun ni plok..

    ReplyDelete
  2. Uih, bestnya ESCAPE. Rasanya kalau datang in 1 group tak cukup 3 hari tu, hehe

    ReplyDelete
  3. nak tanya sis sikit. price kalau p group akan dapat murah lagi or sama je???

    ReplyDelete
  4. pergh.. boleh tahan harga...

    ReplyDelete
  5. Kann beli online memang jimat berbaloiiii

    ReplyDelete
  6. Jom beramai-ramai kita serbu lagi ESCAPE..

    ReplyDelete
  7. Anony : Ya dik akan dpt murah kalau book 3 bulan dr tarikh nk pegi

    ReplyDelete
  8. agak mahal harga tiket ... tapi kalau beli online, berbaloi sangat lah kan :)

    ReplyDelete
  9. paling berbaloi kalau beli passport tahunan kot ... untuk yang suka sangat aktiviti lasak macam ni kan :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com