13 Mar 2016

Air Asia Buat Promo Lagi !!

Salam Readers..


Air Asia Buat Promosi Lagi | Terbang bersama Air Asia | Sejak passport available untuk 5 tahun, ada backpacker 3L, ada geng travel kegatalan jari nak terjah website AA lebih tinggi. Kalau boleh nak book semua destinasi yang ada promosi. Tak percaya sila terjah.. Pilih lah tarikh yang sesuai sebab AA ni suka main-main dalam waktu sejam harga dah tukar.


Air Asia buat promosi lagi


Akhirnya pada pagi 3 March 2016, ter-book sudah tiket. Hehehe.. Bahaya kalau jari gatai selalu ni. Rosak plan nak kahwin kaya. Eh tak lah, memang suka simpan duit untuk masa hadapan, kot-kot nak travel lagi kan kan. Sempat nak simpan duit untuk shopping raya. 



Done booking tiket flight ! Alhamdulillah



Nak fly bersama Air Asia boleh terjah 'AirAsiaGo' banyak harga-harga RM 400 ++ bergantung kepada tarikh yang korang nak fly tu make sure bukan musim cuti sekolah. 

7 comments:

  1. peergh Nina membooking daaah ehehe.. ritu ada jeling2 ja tapi xdan nak plan apa2.. ehehe..

    ReplyDelete
  2. haiii! santeknya blog dia, dah berubah..
    cun2, lama xterjah sini..hehe..

    ReplyDelete
  3. sangat best jalan2 bila ada promo macam ni

    ReplyDelete
  4. bestnya depa jalan2 sokmo

    ReplyDelete
  5. menarik ni.. x pnh lg naik flight.. hehe .. takut..
    tp oklah, selagi belum ada komitmen/kahwin, ambik pluang utk bjln sepuas hati round dgn geng2...

    nnti kawen, dgn husb n anak plok.. tp bezalah bjln dgn fmily+ank & kawan2 dr segi t/gungjawab tu

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com