11 Mar 2016

Magnum Black Espresso Dan Magnum Classic


Salam Readers..


Magnum Black Espresso Dan Magnum Classic | Minggu lepas try makan 'Magnum Almond' dan memang sedap ! Rasa macam nak buat stok aiskrim Magnum dalam freeze. Hehe.. Kalau mengidam sila terjah 7E. Ditambah cuaca yang panas asyik nak makan benda sejuk je.



Magnum Black Espresso dan Magnum Classic


Kesemua Magnum made with Belgian Chocolate. Wahhh saya suka saya suka.. Magnum Classic rasanya hanya coklat asli dan dah selalu makan tapi Magnum Black Espresso pertama kali cuba. Buat penggemar kopi wajib cuba tau. Rasa Espressonya tak terlalu kuat macam minum kopi Espresso. Rasa kopi tak terlalu kuat.



Boleh pilih Magnum kegemaran korang

Black Espresso di sebelah kanan? Nampak warna kopi sikit


Conclusionnya, Magnum Black Espresso ni sesuai juga untuk golongan yang tak berapa cinta dengan kopi. For me 40/60 lah sebab kopi Starbucks memang layan. Well, try it. 


15 comments:

  1. hai nina ... datang nak bommm sini ni :)

    ReplyDelete
  2. yang classic dah pernah cuba ... yang black espresso belum lagi :)

    ReplyDelete
  3. teringin nak cuba magnum pink tu :)

    ReplyDelete
  4. cop!!! blog dah berwajah baru, simple n nice ... header pun dah matang seiring usia gitew ;)

    ReplyDelete
  5. wow makan aiskrim magnum tuh.. apapun aiskrim magnum memang sedap..

    ReplyDelete
  6. feveret ni..balik keje mesti beli dua..
    makan satu n satu lagi simpan dlm peti rumah..hehe

    ReplyDelete
  7. qila suka magnum almond. sorry :p hihihih

    ReplyDelete
  8. ritu baru dapat jumpa yang pink.. yang itam ni x rasa lagi..

    ReplyDelete
  9. lama tak singgah sini.. layout baru *thumbs up* cantik cantik..

    ReplyDelete
  10. Adoiiiiii ni yang tetiba nak terjah 7e bawaj tu jugak ni. Td tengok orang pos aiskrim block tu pun teringin. Nk pulak musim panas berdengung

    ReplyDelete
  11. dah lama x mkn aiskrim magnum ni...
    lg pom lya mmg krg suka mkn aiskrim..

    ReplyDelete
  12. magnum classic, almond, and white almond sentiasa menjadi pilihan. black expresso dan magnum pink tak pernah cuba lagi. Macam menarik je black expresso untuk pengemar kopi macam siqah :)

    ReplyDelete
  13. Tinggal Magnum black espresso je belum try. Yang lain dah. Tapi paling feveret adalah Magnum Almond. Peh. Hari tu beli sekotak, 2 hari je lesap.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com