6 May 2016

New X Treme Pizza Hut's Delight Meal

Salam Readers..


New X Treme Pizza Hut's | Ternak lemak di Pizza Hut lagi. Terima kasih officemate sudi belanja. Lama tak lunch date dengan dorang ni sejak farewell intern nak balik Adelaide dua tahun lepas. Haa lama kan? Meh ajak family or kengkawan ternak lemak sebab Pizza Hut ada promo untuk filem X-Men Apocalypse ! Cepat selagi masih ada, nanti dah habis promotion melepas nak makan.


New X Treme Pizza Hut's Delight Meal

Nampak tak bentuk X? Haaa ioullss suka sebab ada cheese bergetah dalam tu


Delight Meal ini boleh makan untuk 4 orang dengan set meal yang besar dan kalau makan berdua rasanya tak habis kot. Hee.. Sambil makan boleh juga join peraduan ke Gold Goast untuk 2 orang. Apa tunggu lagi serbu Pizza Hut terdekat. 1 je yang tak best ialah Nacho's, agak tak ranggup dan rasa tepung je kot yang lain semua ok dari segi ais lemon tea, mushroom soup dan garlic bread.  


Tak dinafikan suka lepak dengan team Tooling Engineering ni

Keranggupan kerak pizza tak tergambar dengan kata-kata. Haha


8 comments:

  1. macam lain je kaler dalam poster dengan kaler yg betul.. hehehe
    eh, dah tukar url.. apa jadi dengan sukasamnko...?

    ReplyDelete
  2. npk keceriaan anda disitu kbai

    ReplyDelete
  3. As salam Cik Nina..Cer nnti bukak ymail..sy ade email pasal hotwheels :)

    ReplyDelete
  4. Nanti cek email Cik Nina k :)

    ReplyDelete
  5. Nanti ajak abg g makan la tapi aduhh kalau mak mentua xikut kita tak sampai hati nak makan

    ReplyDelete
  6. tapi mahal skit laa dengan set yang utk 2 orang yang biasa tu..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com