16 July 2016

Resepi Roti Telur Cheese


Salam Readers..

Resepi Roti Telur Cheese | Buat hantu cheese, kalau makan hari-hari pun boleh, bedal janji sedap dan kenyang. Kalau tengok di mall especially brand Emborg mesti bermacam jenis cheese ada termasuk whipping cream. Harga setiap cheese pun berbeza. Sekarang bukan nak cakap pasal cheese tapi buat si hantu cheese kalau boleh hari-hari nak bawa bekal roti telur bercheese 😎



Roti Telur Cheese Simple



Resepi ni sangat simple, senang dan siap dalam 10 minit untuk 8 ketul. Benda yang simple lah orang nak buat bekal untuk suami, anak-anak, diri sendiri, bf. Dia bagi lah makan apa pun bedal, janji sedap. Senang cerita lagu tu 🙈 Meh kami nak kongsikan moment-moments indah di dapur bonda/mok cun.



Bahan-Bahan :
 

Roti Sandwich
Keju Cheddar
2 Biji telur (optional)
Sedikit Buttercup/Planta/Minyak
Sedikit lada hitam
Sedikit garam
 

Taburkan cheese parut dalam roti

Celup ke dalam telur

Roti telur cheese dah siap


7 comments:

Anonymous said...

jemput sertai my first segmen
http://bicaragadisbiasa.blogspot.my/2016/07/segmen-bloglist-2016-by-cik-eyz.html

dear anies said...

mn rotinya? penat da tggu niiii

Murni Alysa said...

sedappppppp..cheeseee leleh2

izzeyda said...

sedap nih..

Anonymous said...

I am in fact thankful to the holder of this web site who
has shared this fantastic article at at this place.

Anonymous said...

Excellent write-up. I absolutely appreciate this website.
Stick with it!

Anonymous said...

I every time emailed this weblog post page to all my friends, because if like to read it next my links
will too.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com