15 Aug 2018

Pertama Kali Shopping Di Hermo.my

  Assalamualaikum Readers
  
 
Pertama Kali Shopping Di Hermo.my | HERMO MALAYSIA | Seronok pulak shopping di Hermo ! Cepat dan mudah tanpa perlu register, hanya guna account Facebook. Hermo ni lebih kurang macam Althea Korea dan menjual pelbagai brand dari Korea. Bukan lah peminat K-Pop tapi dengan segala macam brand yang ada dalam website Hermo ni buat tangan gatal nak membeli. Hehe.. Cuma ada juga pro and cons bila beli produk makeup online ni salah satu kalau nak pilih code untuk foundation, tak boleh try dan kalau salah beli punahhhh. Haha. Lama juga tak shopping di Althea since tukar skincare kepada Kiehl's dan nak setia forever.



Dapat kad birthday! Nina beli bulan lepas. Nanti ya review 3 barang ni


Untuk kali pertama membeli di Hermo akan dapat, happy ke tak?



Flash shipping, memang cepat, dalam masa 1-2 hari untuk semenanjung dan it's free !! kalau beli barang lebih dari 2 produk. Pembayaran guna kad debit melalui molpay. Mudah sangat, dan agak bahaya bagi aku, kerja nak membeli saja. Hahaha... Overall, my first Hermo mini haul memang terbaik. Servis pantas dan tak ada masalah nak membeli. Alhamdulillah, kalau ada barang yang sold out di drug store boleh cari di HERMO !


Boleh klik sini HERMO.MY


7 comments:

  1. nk beli tiekt flight kt sini boleh x? hahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  2. Tak pernah beli dekat Hermo lagi. Dulu ada try nak beli tapi dia decline my credit card. So, tak jadi beli.

    ReplyDelete
  3. byk dah website online shopping...kena tahan godaan..hihi..

    ReplyDelete
  4. "Mudah sangat, dan agak bahaya bagi aku."

    Apa yang bahaya?? XD

    ReplyDelete
  5. Tak pernah shopping kat sini.. Banyak juga dia bagi voucher tu..

    ReplyDelete
  6. aaaa beauty blender.. kita dok survey2 jugak baru jinak2 nak cuba pakai =D

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com