28 Dec 2019

Terima Kasih Blogger Anies Kesayangan!

Assalamualaikum Readers
 
 
Sebelum tahun 2019 melabuhkan tirai, banyak lagi entri tahun ni yang tak ter-publish. Hehee.. But I'll try my best. Ini antara entri bodek penghargaan untuk Blogger Anies kita bagi siapa yang mengenali memang akan kenal dia amat bermurah hati pos bermacam jenis gift untuk peminat pembaca dan pengomen tegar blognya. Apapun terima kasih tak pernah lupa orang di utara ni. Bertambah koleksi pemberian Anies.


Bestnya kalau jadi penulis. Kenal ke budak dalam gambar ni
 
Gifts penghargaan sebab sumbangkan ayat. Cewahh
 
 
Al-kisahnya, ada bulan berapa lepas, dah tak ingat bila, Anies ada wassap minta bagi satu pendapat issue untuk diterbitkan dalam buku majalah. Jadi, dah siap karang ayat bagai tup tup masa kami pi Unicorn Run tu, dia berikan gift ni. Sebenarnya tak mengharapkan apa-apa pun, bukan buat essay beratus patah perkataan pun. Semoga murah rezeki si pemberi.  



8 comments:

  1. tahniah en anies memang terbaik semoga selalu di beri yang terbaik oleh Allah

    ReplyDelete
  2. Anies memang pemurah..
    Ohsem hadiah yang Nina terima..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah
    Semoga sentiasa bertambah2 rezekinya

    ReplyDelete
  4. nina 24 status bujang.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Nasib baik Anis tak mintak kat Sal, kalau tak Sal bagi quote sendu. Nangis orang yang baca. Hahaha

    ReplyDelete
  6. Wahh bestnya dapat gift macam ni. Tahniah Nina. Boleh simpan buat kenangan :)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com