17 Aug 2020

Blogger Tak Berkira

Assalamualaikum Readers


Dah 10 tahun lebih setia dengan blog ni. Ada yang kenal dari dalam blog sampai ke alam nyata. Alhamdulillah semua baik-baik 🌹 Rajin komen blog Nina walaupun setakat ni tinggal 230++ komen yang masih lagi tak publish 🙃 Terima kasih semua, yang rajin drop komen tak kira masa dan tak jemu. Mostly dari start PKP-puasa-raya-nikah tak ada masa nak BW plus down sebab diberhentikan kerja. Walaupun sampai sekarang tak dapat kerja lagi due covid semuanya terhad.




So far sekarang, dah boleh struggle hidup berdua dengan hubby. Dia tak habis-habis nasihat sabar sabar. Ujian Allah untuk fasa berumahtangga. Banyak story nak share 🤪  Harap tak malas. Nanti nina BW slow-slow eh 💪🏼👩🏻‍💻


8 comments:

  1. Harap dapat kerja lebih baik. Insya Allah rezeki berkahwin.

    ReplyDelete
  2. InsyaAlalh.. setiap yang berlaku ada hikmahnya..
    Akak doakan semoga Nina ditemukan dengan rezeki kerja.. Aamiin..

    ReplyDelete
  3. Wah! pengantin baharu semangat pun baharu nih!
    InSyaAllah rezeki pasti ada secukupnya no worry

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, dpt suami yg memahami..InshaaAllah, ada rezeki kerja di masa depan..

    ReplyDelete
  5. Thanks jugak datang komen blog saya yang sendu itu.

    ReplyDelete
  6. moga semuanya baik baik sahaja...ramai juga yang hilang kerja....rietta cuma mampu kata sabar....walau dh terlalu banyak org ucapkan sabar...mungkin ALLAH nak bg peluang jd surirumah sepenuh masa sebelum dapat kerja baru....take care yea...

    ReplyDelete
  7. lamaaaaa tak mengomen di sini
    lekaih approved komen ahka he3

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com