25 Aug 2021

Pin Google Adsense Sampai Akhirnya

Assalamualaikum Readers


Pin Google Adsense Sampai Akhirnya | Lamanya tak buka blog, banyak benda yang berlaku dalam 2 minggu lepas. Balik rumah mak, dapat surat dari GA. Nak dekat sebulan tunggu surat sampai. Alhamdulillah rezeki dari France ke Penang 😅




Semoga mood berblogging terus mengalir gitu. Sayang nak tinggal begitu saja. Bila ada anak ni memang masa tu tak ada. Nanti Nina bw kalau ada masa okay. 


24 comments:

  1. Alhamdulillah selamat dah sampai surat cinta yang dinantikan. Semoga nina ada masa free nanti untuk menulis. Eh tapi tak nampak pulak iklan adsense nina. Sebelum ni ada nampak.

    ReplyDelete
  2. Huyyyooooo.. Tahniahhhhh! Busy nau nauuu ehhhh.. Pat blogwalking... hehehe

    ReplyDelete
  3. oh ye GA hantar pin no
    baru cik Nur tahu he hee

    ReplyDelete
  4. kena curi2 ms nk update blog kalo dh ade ank ni.. hihik..

    ReplyDelete
  5. Saya dah hilang dah surat ni.. Takpe ke?

    ReplyDelete
  6. Take your time. Perasan juga mana hilangnya Nina. Mungkin busy sebab dah mula kerja.
    Selamat beriklan dengan GA

    ReplyDelete
  7. tahniah sis. semoga dimurahkan rezeki dalam blogging :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kak
    rabia un tgh tunggu no pin ni

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah m selamat sampai ke destinasi yer . Ccl pun masih menunggu juga

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tahniah dapat Adsense..Kita ni.. Haih.. malas la mengharap pada yang tak sudi.. gituuu

    ReplyDelete
  11. Patutlah dah lama tak nampak entri kak nina. Apa apa pun tahniah, sampai jugak akhirnya! Samalah, saya haritu punn sebulan lebih gak menunggu hehehe.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah....all the best Nina! Iklan adsense yg kluar di blog ni smua cantik2.

    ReplyDelete
  13. Buat terus masuk ke acc bank lagi senang nina😘

    ReplyDelete
  14. Tahniah, kita masih lagi ciput je google ads ni hahaha

    ReplyDelete
  15. Saya dah lama berblog tapi tak pernah guna google adsense ni nombor pin tu utk activate kita punya adsense ke? Nanti kat blog kita akan ada iklan2 la ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mazni : no pin tu utk activekan iklan dan setkan alamat rumah etc. Nanti mudah GA nak hantar duit

      Delete
  16. Tahniah, Nina. Semoga terus semangat berblogging!

    ReplyDelete
  17. yeayyyy dh dpt! lg smangat nk brblogging lepas ni

    ReplyDelete
  18. Teruskan menulis. Banyak info baru yang Nina sampaikan. Akak memang bergantung pada maklumat makanan baru yang Nina sampaikan. Hehe kadang-kadang seronok cuci mata tengok makanan di sini.

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah..selamat diterima..

    ReplyDelete
  20. 2 minggu tak nampak Nina rasa macam 2 bulan. Cewah. Alhamdulillah dah sampai. Ramai je parenting blogger, mana tau Nina boleh join the club

    ReplyDelete
  21. busyra rasa dh komen entri ni.. tak masuk ke nina? ke nina belum approve?

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com