1 Aug 2021

Pokka Premium Mocha Sedap

 Assalamualaikum Readers


Pokka Premium Mocha Sedap | Lalu lalang depan cafeteria ternampak air tin Pokka ni ada macam-macam jenis flavour. Terus capai yang ini sebab nampak sedap dan laku keras. Dapat free tu yang best! 😬



Pokka ni selain susu, rupanya sedap juga kopinya. Memang light dan best minum. Sesuai perisa mocha untuk orang yang tak berapa suka kopi pekat. Nanti nak cuba cappuccino pulak.

17 comments:

  1. Wow, Pokka ada perisa baru yea.. nanti nak cuba cari jugaklah...

    ReplyDelete
  2. Sejak tak keluar rumah ni jarang beli minuman tin. Kalau tidak mesti singgah petronas beli air. Selalunya saya akan pilih wonda kopi tarik. Kalau tak ada pilihan baru pilih pokka ni. Ya, pokka ni light light je rasa dia.

    ReplyDelete
  3. blh try ni.. akk suka kopi light2..

    ReplyDelete
  4. Tak pernah try minuman brand pokka ni. Boleh try nanti

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap. saya suka flavour mocha. sejak tak keluar sangat ni, jarang minum air tin. Huhu

    ReplyDelete
  6. Macam² kopi ada sekarang di pasaran. Dari sebijik kopi boleh mempunyai pelbagai rasa. Bagaimanalah mereka buat ya

    ReplyDelete
  7. Selalu minum susu flavour honeydew dia jer, sedap, xsngka kopi dia pun sedap yer..

    ReplyDelete
  8. CCL pun belum cuba brand pokka . Masih setia dengan brand nescafe

    ReplyDelete
  9. Ai suka pokka melon. Sedapnya!

    ReplyDelete
  10. tak pernah try lg.. nnti nk cuba lah!

    ReplyDelete
  11. Boleh try! Sebab mocha tak kuat sangat macam kopi kannn. Saya bau kopi pun kadang pening lalat hehehe

    ReplyDelete
  12. Jarang beli pokka sebab suka wonda. Bolehla try lepasni. Kena cari kat 7e la kot kan

    ReplyDelete
  13. Itulah selalu tidak pandang Pokka. Ada review darida Nina boleh cuba.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com