10 Aug 2021

Pokka Premium Kopi Susu Vanilla

 Assalamualaikum Readers


Pokka Premium Kopi Susu Vanilla | Kalau dah nama benda free, semua flavour nak cuba 😂😂 peminat kopi light boleh cuba perisa ini sebab sedap bagi Nina.




Bila dah goncang, terus minum terasa kopi susu dan vanilla walaupun tak kuat tapi tetap ada. Kalau minum sejuk pun sedap. 


Hari-hari minum kopi pokka tak adalah risau sangat malam tak dapat tidur. Kalau kaw rasanya tak minum la. Yang best bau aroma air kopi susunya. Sekajap saja dah habis.


17 comments:

  1. Minuman tin sedap minum sejuk. Sedap tu flavour kopi susu vanilla. Jarang beli jenama Pokka. Boleh cuba yang ni nanti kalau juumpa.

    ReplyDelete
  2. Saya terus serbu post ini sebab saya coffee lover hahaha . ada rezeki saya cuba yang ini

    ReplyDelete
  3. Boleh masuk list juga ni nanti untuk dicuba..

    ReplyDelete
  4. Salam Maal Hijrah Nina. Semoga tahun baru ni lebih baik daripada tahun sebelumnya. Aamiin

    ReplyDelete
  5. mesti wangi kannn sebab vanilla.. kite suka :)

    ReplyDelete
  6. Manis tak wak? Tak pernah try lagi ni..

    ReplyDelete
  7. Cantiknya packaging dia! Saya suka gak air pokka ni, tapi kopi2 tak pernah try lagi. Am not a coffee drinker

    ReplyDelete
  8. Kopi susu with a hint of vanilla memang dap dap!

    ReplyDelete
  9. cantik pulak tngok packaging dia.. eksklusif!

    ReplyDelete
  10. Ok nanti cuba keluaran Polka.

    ReplyDelete
  11. Saya kalau kopi tak leh minum petang sangat. Kul 5 tu limit dah kalau tak memang susah tido

    ReplyDelete
  12. Belum pernah cuba lagi poka premium kopi susu vanillla ni.

    ReplyDelete
  13. Aduh.. rasa macam nak cari juga.. hehehe..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com