8 December 2013

Girls Day Out at Starbucks Alamanda ;)



Assalammualaikum.


Happy weekends. Kadang2 masa nak lepak dengan teman2 lama pun dah kurang apatah lagi masa dan jarak memisahkan kami. Berharap hubungan tak putus walaupun dah graduate. Semua dah bawa haluan masing2. 


My Partner, rindu masa kami hangout di Ipoh bersama cik Viva :)


Jadi sebelum kami bertiga berpisah lagi, lepak kejap bagi melepaskan rindu. Seperti yang aku ceritakan dalam entri lepas. Habis saja rehearsal di PICC, Hanie teringin nak minum Starbucks katanya. Aku ajak lepak di Alamanda, Precint 1, Putrajaya. Kesian tengok dia yang tak pernah minum air tu. Mungkin rezeki dia, dapat juga belanja minum guna duit gaji aku. Ngeh.. ngeh 


Pika Choki2


Hanie Madu


Gembira tengok kawan dapat lepaskan keinginan jadi aku order Chocolate Cream Chips buat Hanie dan try perisa baru Cranberry White Chocolate Mocha. Not bad, sedap juga dan menjadi faveret ke 2 kalau singgah Starbucks lagi dan kerana berbelanja lebih dapat la card. Hoooreyy! nanti la next entri. 


Part paling tak boleh blah bila Hanie nak bawa balik bekas air tu. Siap aku pula kena basuh kat toilet. Haha.. Nak simpan buat kenangan. Ye aku faham. Kami balik bila hari dah nak hujan. Sayangnya kami sesat jalan mencari Precint 9 berjam-jam hingga minyak habis. Kesian.. Alhamdulillah sampai juga rumah dalam pukul 9.30 malam. Dapat text dari Pika, dia sesat nak cari jalan keluar ke highway T____T 


Kami memang suka amek gambar dalam toilet






Thanks for the Memories 
29 November 2013

22 comments:

Akeyla Azmi said...

wahhh untung lah kak mel eheheheh :3

bestnyaaa qila pon takpernah lagi minum starbucks T_T

Khai♥Rin : anies said...

Btol2 lyn ni ;)

Khai♥Rin : anies said...

Nk berniaga boleh tp pndi2 la jwb kalu kn tgkp hehehehe

Khai♥Rin : anies said...

Jubah tu beli x utk wat kenangan? ;)

adrianna syaz said...

Seronoknya dpt berkumpul dgn kwn2 sekali skala kn..sya dah lma x bergmbira dgn kengkwn cmni..huhu

reenapple said...

Ok Kopi. Kau buat akku cemburu. :3

Khir Khalid said...

Lama x minum di starbucks.. best.. :)

Kathy R'bain said...

bestnyer..

Raudzah Z said...

Mesti rindu after this kan nina..college life ni memang best..

Azlan Strider said...

wahhh...come2 semua kawan awak nie yer...hehehe

Regards,
-Strider-

Aisy Nasiha said...

Seronok sekali sekala dapat lepak dengan kawan2 baik kita. Dah masing2 buat haluan masing2 ni mmg akan payah nak jumpa selalu. Bagusnya nina, ingat nak belanja kawan dengan duit gaji tu.. bestnya ye makan bila ada orang belanja. Bukan tempat murah tu.. kat starbuck lagi tu.. cayalah cik nina..

Puan Gojes said...

hopely, still kawan sampai bila2. PG ni, ntahlah ke mana semua menghilang kengkawan PG t_t
PG singgah isi tabung ya nina T_T . sedih pula tiba2. hehe

PutraPerfume said...

Mai lah singgah likes & beli perfume murah awakkk :)

https://www.facebook.com/putraperfume

Vee said...

sweet memories tu ...

ikhwan yusuff said...

friend forever!!

Dhia Dirham said...

masa belajar la saat paling best

budi os 19 said...

Pengalaman yang tak terlupakan :)

izan mama mia said...

best dapat lepak bersama geng

Fiza Rahman said...

Sedap tu. Akk suka beli frappucino caramel.

Liza Licha said...

hye dear :) singgah sini.
starbucks alamnda ye? hihihi.. dh dekat dh dgn rmh licha.

asha hana said...

seronoknya berjimba ea. huhu

Yun Sing said...

Eh kite pun suka amik gambar kat toilet xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com