8 May 2014

Bersama Intern Dari Andra Pradesh, India



Salam Readers..

Orang yang pergi jangan ditangisi tapi usah ucapkan selamat tinggal, sekadar ingatan di hati. Itu yang dapat aku katakan bila budak2 intern dari India dah tamat LI untuk degree diorang. Tak sangka dah 6 bulan diorang kat sini. 



We are officemates !
*
*
Raj, Tooling Engineer yang sengal ! 


PIM gang



Dalam 7 orang, aku paling rapat dengan mamat bawah ni. Dia satu2nya budak muslim dan suka mengusik aku. Sama2 pi tengok mesin. Selamat pulang ke Andra Pradesh. Semoga dia berjaya dapat kerja di sana sebab India kekurangan pekerjaan. Banyak student pandai2 tapi tak dapat kerja. Bersyukur Malaysia masih ada lagi pekerjaan. 

His name is Muhamad Tanveer Ahmad, 21 y/o
Degree in Electronics & Communication Engineering

Tinggi kan?


p/s: kalau la ada course engineering macam ni, nak je aku sambung study lagi. Hihi


5 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Tinggi nyerrrrrrr

Ai Syah said...

oh..intern . mula2 terbaca . intem . igtkan inteam . hehe .

oke..selamat berjaya jugaklah buat Muhamad Tanveer Ahmad .hee.=)

MaMa Rey said...

tinggi la..
slagi ada keinginan nk study teruskn nina..^-^

Pha Is said...

pergh.. nmpak sangat beza ketinggian disitu..

Yun Sing said...

Huhuhu.. orang luar negara tinggi2 belaka..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com