18 October 2014

Drive Dengan Berkaki Ayam


Salam Readers..


Sejak dah dapat lesen setahun yang lepas, bukan main syok drive tak berkaki. Bukan takda kaki tapi berkaki ayam. Entah kenapa ayam jugak yang dipersalahkan. Kesian ayam. Hahaa.. Masa tengah drive jelah, aku masih waras lagi tau. Rasanya boleh sama spesies dengan sis Fiza Rahman. Hihi



Jangan disangka highway yang tenang tiada CCTV



Masa kat driving school dulu pernah minta izin dengan cikgu Mama nak berkaki ayam tapi ditolak mentah2. Rasa tak best sebab tak dapat nak merasa clutch dengan break, nasib baik pass dengan jayanya. Tak sangka bila drive kereta auto pun sama juga. Nampaknya sampai ke tua la berkaki ayam. 




p/s: Siapa geng berkaki ayam sila drop komen.


7 comments:

Siti Aisya Ibrahim said...

hahahaha same macam akak kite...akak kite xleh drive pakai kasut jugak :D

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Samalah.
Akak pun x reti berkasut.

Hikayat Seorang Budak said...

hehe. xpandai berkaki ayam XD

Farrah MF said...

ohh suka driving berkaki ayam rupanya ;)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Zumal rasa tak selesa kalau berkaki ayam tekan pedal tu. Hehe ^_^

Belog Santai said...

Kita tak boleh drive without shoes nina..rasa awkward sangat..

Khai♥Rin : anies said...

me!!! sbb x biasa kalu kaki x kena pedal...mcm ada benda menghalang je...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com