18 Oct 2014

Drive Dengan Berkaki Ayam


Salam Readers..


Sejak dah dapat lesen setahun yang lepas, bukan main syok drive tak berkaki. Bukan takda kaki tapi berkaki ayam. Entah kenapa ayam jugak yang dipersalahkan. Kesian ayam. Hahaa.. Masa tengah drive jelah, aku masih waras lagi tau. Rasanya boleh sama spesies dengan sis Fiza Rahman. Hihi



Jangan disangka highway yang tenang tiada CCTV



Masa kat driving school dulu pernah minta izin dengan cikgu Mama nak berkaki ayam tapi ditolak mentah2. Rasa tak best sebab tak dapat nak merasa clutch dengan break, nasib baik pass dengan jayanya. Tak sangka bila drive kereta auto pun sama juga. Nampaknya sampai ke tua la berkaki ayam. 




p/s: Siapa geng berkaki ayam sila drop komen.


7 comments:

  1. hahahaha same macam akak kite...akak kite xleh drive pakai kasut jugak :D

    ReplyDelete
  2. hehe. xpandai berkaki ayam XD

    ReplyDelete
  3. ohh suka driving berkaki ayam rupanya ;)

    ReplyDelete
  4. Zumal rasa tak selesa kalau berkaki ayam tekan pedal tu. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  5. Kita tak boleh drive without shoes nina..rasa awkward sangat..

    ReplyDelete
  6. me!!! sbb x biasa kalu kaki x kena pedal...mcm ada benda menghalang je...

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com