8 December 2014

Parsian Cat With Katy Perry


Salam Readers..

Kucing Parsi Layan Video Katy Perry | Tajuk nak marvelles je kan. Bukan sebab nak naikkan pageviews blog oke akak2, abang2. Akceli kejadian ni berlaku dalam bulan 10 aritu. Baik la, aku faham cerita dah berkulat siap ada spora, fungus dan seangkatan. Booooo nina booooo.. Biasa la blogger busy memang macam ni. 



Hye, saya kucing Parsi nama Puteh Ginger. Tuannya suka makan halia lettew. Haha


Al kisahnya, tetiba rindu dengan si Teh a.k.a kucing Parsi milik mak sedaraku. Pegi rumah bukan main gatal nak manja2. Biasa la single dan available. Kesian partner ala Garfield dah kena kebas. Sob.. sob. Paling buat aku tekejut bila tuannya ajar kucing layan clip video. Mak aii kucing pun dah upgrade. Syok layan lagu Katy Perry - This Is How We Do.







Kalau tengok video mesti ketawa, kelakar tengok kucing parsi bulu gebu ni. Arghhh geram tau.. Rasa nak peluk selalu. Meowww. Sekarang Teh dah ada tempat tidur baru, si Kimi buat bakul hantaran menjadi bakul kucing. Aku pun dah tak ingat tu bakul bunga telur kenduri siapa entah. Elok sangat la tuan pun kreatif. Entah ajaran apa lagi yang diajar ke kucing.  



Kusyuk layan Katy Perry dalam Samseng Galaxy

Puteh Bed.. bukan setakat isi bunga telur tapi boleh isi kucing
Kalau bab posing memang pandai

video

video


14 comments:

Deanna Morni said...

huiihhhh..gebunyerrrrr diaaaaa...hehehehhe

Hajar Rash said...

Amboiii..kucing pun dah pandai main tab yee, hahaha

Time Traveller said...

Alahai comey tomey nyer dia...
Geram je tengok kucing macam nie..

Btw salam kenal juga.. :D

Time Traveller said...

Hahahaa.. sorry tertulis salam kenal pulak confius sekejal hehehe.. :P

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Cute la Teh tu... Geram tengok dia ^-^

Puteri Wanita said...

comelnya kucing ni.. gebus :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Amboiiii comelnya si gebu siap ada tempat tido baru - bakul hantaran.
Suka pulak dia ya?

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Teh - sama dengan nama kucing blogger Zumal.

Nick Nashram said...

comelnye kucingg..lebat pulak bulu..rasa cam nak buat bantal je..hehe

Khai♥Rin : anies said...

Geramnyerrrr

Zizie Zack said...

hahahaha.. lawaknya.. kemain layan mv katy perry.. kihkihkih...

Aisya A. said...

rasa mcm nak gigit2 je si comel ni. hehe

Farrah MF said...

Comelllnyaaaaa! hahah bukan main lagi, minat artis oversea ;)

Yun Sing said...

Amboi Ginger sorang ni hahaha

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com