22 December 2014

Room Decor by Luke


Salam Readers..


Guess what? Kalau tekaan korang mengatakan ini bilik gegirl ternyata salah. Mungkinkah dia bakal menjadi seperti Eric Leong? Hopefully dreams come true. I'm totally likes his room decor. I like his style and the way he think how to make his room looks perfect. Ewahh.. Intonasi slang Aussie pulak.



Hiasan Bilik 


Bila tengok dia decorated bilik melalui pembacaan dan menonton dari Youtube. Dari situ mai idea mengarut mengejut bila dia "berkarya di dinding bilik" dan "bakul hantaran di jadikan tempat tidur kucing" . Kelakar aku rasa tapi berdosa tak baik gelakkan budak ni. Kang terbantut cita-cita budak berusia 16 tahun. Hihi


 Ada potensi nak menjadi seorang arkitek, interior designer or bakal ceo butik pengantin. Amboihh kerlass angan2 mak jenin. Think out of the box memang ohsem! Maybe bilik budak2 laki seangkatan dengan dia agak malas nak deco segala, order online, buat hiasan dan tampal itu ini. 



Color Board? 
Frame Dinding
Bekas tempat letak pen yang simple


Singgah rumah mesti masuk bilik teruna Puan Maznah sorang ni. Nanti boleh decor bilik nina pula ye Luqman Hakimi. Support depan belakang kiri kanan. Haha.. Kazenku memang rajin especially tiba musim cuti skolah. Puji tanpa tuannya tau. Kang dia takda duit nak belanja, mamanya pula kena belanja. Ngeh.. ngeh    


FOXY
Taylor Swift Fan
Cute Owl

12 comments:

Qaseh Abadi said...

Umur bapa yg wat ni. rajinnya..

http://syidamenulis.blogspot.com/

Myra Jay said...

Tenang je tengok... + cantik..

Hafizin Jamil said...

rajinnya anak teruna nak deco bilik dia macam tu. haish. kalah aku. haha

Khai♥Rin : anies said...

kreatif sggh!

Papaglamz said...

Fuyyoo.. comelnyer bilik cmni..

Kathy R'bain said...

terbaik..

Farah said...

Cantik! Cantik! :D

Farrah MF said...

Amboi,...kreatipnya anak bujang hias bilik :)

ros_reeza said...

rajinnya deco-deco..

budi purnomo said...

bagus sangat :)

Yun Sing said...

Fuh :( Haritu masa cuti lagi tengah kemas dan decorate bilik.. dah kemas.. decorate separuh jalan.. T_T Nak buat macam-macam tapi bila niece ada terbantut sudah.. kang semua dikoyaknya T_T

Fiza Rahman said...

Simple but nice. Suka tgk owl tu. Cute ☺

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com