14 August 2017

Birthday Treat Sushi King @ Sunway Carnival


Assalamualaikum Readers 💋


Makan Di Sushi King | Birthday Treat Sushi King | Craving teruk sejak puasa lepas, maka lepas raya haruslah penuhi selera tekak. 30 Jun punya kisah. Alhamdulillah, adik belanja makan 😃😃 Apa yang best kat Sushi ni? Kot-kot korang nak berjinak dengan makanan Japanese, tengok orangnya panjang umur, warga emas masih kuat, tak gemokk. Rahsianya jaga makan lah 😉


Makan Sushi King harus bersama Ice Green Tea. Makan mesti penuh meja


Kalau time Bonanza, mesti nak sapu pingan-pingan on the kaiten sebab hari biasa agak mahal based on color pingan. Kali ni kami oder set, jimat tapi jangan ambik pingan banyak nanti tak habis. Nasib tukang belanja tolong habiskan 😅😅 


Sukiyaki Set incl (nasi, sup, telur separuh masak) mestilah fav adik

Tori Karaage Don (telur, nasi putih, ayam) mine. Sedap jugak

Set Meal suka 5 jenis ni saja. Inari, Surimi Scallop, Tuna Mayo, Ebi Fry, Golden Ball


Nasi Sushi King lembut. Tak macam beras kita, kalau makan di kedai, keras, lembik la. Total harga around RM 70++ 😆😆

4 comments:

  1. Yang sukiyaki set tu nampak menarik.. Sebab ada cendawan..

    ReplyDelete
  2. Thankfulness to my father who informed me regarding this web site,
    this webpage is genuinely amazing.

    ReplyDelete
  3. seriously baru sekali aida makan kat sushi king.
    sebab baru aje pandai makan sushi, nina :)
    ntah bila nak singgah lagi.
    sebab gi pon dgn opismet.
    asben aida x makan sushi...

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com