8 August 2017

Duit Raya & Hadiah Birthday


Assalamualaikum Readers 🙆

Hai Ogos 😂 walaupun hari raya dan hari lahir dah lepas tapi still dapat duit raya, birthday gift dan kad raya !! 😅😅 Nasib baik bukan aku sorang dapat lewat, ada lagi pekerja situasi sama included bf.


Duit raya Mattel release 27 Julai 

Birthday Gift untuk setiap pekerja. Received by security 3 Jun tapi dapat 3 Ogos. Kah!


Kalau dulu dapat angpow, kali ni duit raya pula serba hijo. Alhamdulillah dapat jugak, sapa lah peram lama-lama all this stuff 😝😝 Semua lawa dan exclusive. Mana nak dapat kat luar. 

4 comments:

nohas said...

Alhamdulillah..rezeki tuu..

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Ekxclusivenya kad raya tu

Warisan Petani said...

Walau pun lewat, yang penting dapat.

aswadz said...

tertarik dgn hot wheel...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com