23 August 2017

Pavlova Cake @ Alexis Bistro The Gardens Mall


Assalamualaikum Readers 😚


Pavlova Sedap Di Alexis Bistro @ The Gardens | Pavlova Alexis | Birthday setahun sekali, kami pun plan nak lepak di Alexis. Area KL bersepah branch. One of the best place for cake lovers, dan well knows as 'expensive' bistro, air kosong saja RM 22 tak silap. Janji sedap dari Secret Recipe.


Pavlova tebal dan paling sedap pernah makan

Pavlova Alexis Bistro


Niat nak belanja Eika & Pika, asyik orang je belanja aku. Hee.. Tapi Pika nak share saja sebab besar. Puas hati dapat makan. Tak manis macam pavlova lain dan krimnya lembut di mulut 😋😘


28 . 27 . 26 y/o . Happy Birthday buat baby July & August! incl boyfie

So sweet . Disebabkan Eika customer tetap Alexis, air dan blueberry freee. 


1 Pavlova - RM 17.80
1 Pavlova + blueberry - RM 17.80
3 mineral - free

Sub Total = RM 35.60
Service Charge = RM 3.56
GST 6% = RM 2.36

Total = RM 41.50
*Eika fasih Tagalog, dapat diskaun. Next time boleh p lagi 😆😆


Dorang ni tak penah miss wish birthday tiap tahun. Thank you so much girls. Find quality friends not quantity 😉😃 


ALEXIS GARDEN

Lot F209, First Floor
The Garden Mid Valley City

Branch :

Bangsar
Ampang
BSC


21 comments:

Ann Ishak said...

memang pricey pun tempat ni, minum kopi 2 cawan pun dah 50 hengget :D

hainom OKje said...

Lama tak makan pavlova. Tengok ni terus teringin Nina.
Pernah gak buat sendiri Pavlova ni sekali. Sekali tu jerlah hihi...

Sheila Adziz said...

yummy.... bestnya sis...

Mrs. A said...

Kad raya dah terima.

Thanks ya..

linknya :http://mrsablogstori.blogspot.my/2017/07/salam-9-syawal-1438-h.html

Shahida Dzulkafli said...

Sedapnya..

nohas said...

meleleh ayaq lioq tgk pavlova..*sigh*,,with all the berries,...
happy birthday..be merry..

Husna Rahman said...

huaaa this make cringe inside la...dah la tgh pantang sweet skrg ni...

mamapp said...

Alahai sedapnya pavlova

nuyui a.k.a miss YUI said...

ya ALLAH sdpnya tgk...

Amy Hilmirda Daud said...

happy birthday Nina :)
memang nampak sedap pun Pavlova tu

atiehilmi dot com said...

huish.. betul la.. lama plak tak makan pavlova.. selalu makan kat Serai jek.. boleh tahan gak sedap.. nanti boleh try kat sini plak.. hee~ mana tau kot jatuh cinta..

Sheila Adziz said...

nampak pavlova ni dah tau sedap

Unni Anje said...

YA Allah berliurrr nya tgkkk kekk

Zie Has said...

nampak sedap sangat ... tapi harga double dari SR ;)

Zie Has said...

hai nina ... jenguk sebentar jer ni ... bila banyak masa free nanti baru booommm :)

Anonymous said...

Thanks for finally writing about >"Pavlova Cake @ Alexis Bistro The Gardens Mall"
<Liked it!

ayunie ramli said...

takde la mahal sgt. cam ok je la. terliur tgk benda maniss..

Busyra Bt Takiyudin said...

sedapnyaaaa pavlova. lama tak makannn.

Siti Nurzafirah said...

amboiiii.. muka menikmati pavlova betoiii

Farrah MF said...

Ooohhh pavlova! I like!

dear anies said...

kalu sedap mmg berbaloi harga gitu... pavlova tu sendiri memang da mahal no wonder kalu dah jd kek

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com