27 August 2017

Spicy Korean Burger McDonald's


Assalamualaikum Readers 😄


Spicy Korean Burger McDonald | Spicy Korean Burger McD Sedap | Dari pagi hingga 12 tengahmalam, drive thru jammed di semua Mcd area KL. Plan nak makan di KL saja sebab masa tu Penang belum launched.


Spicy Korean Burger McDonald

Patty perisa kimchi


Walaupun rupamu hitam tetapi memikat. Sedap tak berapa pedas. Patty daging burger ada perisa kimchi, sayuran, grilled onions, keju dan spicy Korean sauce. Yang sadisnya McD Batu Caves ni, bagi air 100 plus (Frozen Fanta habis) dan criss cut chips lemauuu 😒


Prefer makan Spicy Koran burger tanpa chipsnya yang masuk angin


Set spicy Korean Burger harganya RM 15.99 saja. Fade up dengan pekerja McD, cakap jelah air fanta habis 😌


9 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

sedapnyaaa. buyra tak pernah try lg..

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

ccl pun dah try , tapi lepas ni takkan makan lagi spicy korean sebab tak kena citarasa ccl

Warisan Petani said...

Belum pernah cuba try rasa lagi.

Gen Y girl said...

Crispy potato dia ok tak? Ada orang cakap keras kejung haha

Farrah MF said...

Akak suka. Burger ni kena dengan selera :)

Mrs. A said...

Mrs. A pun suka.
Tiga kali ulang gi McD makan menda nih!

Sekarang dah promo burger syok pulak!!!

Aiskrim doyan tu Mrs. A tak cuba ntah kenapa tak bernafsu pun

dear anies said...

bertabahlah nina.... sy dgr / bc review ramai kt x best trs x jd nk beli

hainom OKje said...

Dah rasa weyh! Hari tu anak beli. Pada hakak sedap Nina! Hakak suka!

adianiez AIDA said...

ha ha ha ha kelakar iklan burger ni.
aida x rasa pon.
sebab masa tu tak tersinggah mcD.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com