25 August 2017

Brunch Di Ben's @ The Gardens Mall


Assalamualaikum Readers 🙋🏻


Makan petang di Ben's The Gardens Mall | Makan Sedap Di Ben's | Misi JJCM di KL diteruskan selepas makan di Alexis Bistro. Lepak dengan kawan kolej 😂 Lama tak jumpa, hampir 7 tahun. Apa yang best di Ben's The Gardens ni? 😄😃


Muka happy lepas makan di Ben's The Gardens


One of my fav, banyak jenis spaghetti dalam portion yang besar dan resto luas, decoration lawa, banyak tempat boleh selfie, boleh buat any occasion dan ada playground. Nak buat reunion or jejak kasih sesuai 😀😅 Masa kami masuk, ada celebrate birthday.


Candid kerlass. Deco dalam Ben's lawa

Spaghetti di Ben's ada kepingan cheese, Coklat kek pun sedap

Piihan Pika semuanya rich with chocolate. Perfect kek coklat + eskem vanilla

Menu-menu di Ben's untuk reference korang Hehe

Menu Ben's harga boleh tahan tak terlalu mahal atau murah

Macam-macam air ada


Total Makan Ber 2

1 Creamy Pesto Spaghetti - RM 26.42
1 Classic Chocolate Cake - RM 14.15
1 Ice Peach Tea - RM 9.43
1 Hot Chocolate - RM 11.32
1 Root Beer - RM 7.55

Sub Total = RM 68.87
Service Charge 10% - RM 6.89
GST 6% - RM 4.54

TOTAL = RM 80.30



9 comments:

ai said...

Classic choc cake tu sedap.. root beer pun tapi tak boleh minum dah.. btw salam kenal sis and follow here..

Anonymous said...

Sedapnya...

E'in said...

kalau masuk blog nina nie, dari kenyang terus lapar teruk balik taw.. huhu

Siti Nurzafirah said...

wow ! macam sedap je ni.... nyum !

tiga lalat said...

nyum2 sedapnyer .. ;p

Intan Saffyna said...

waw!.. sedapnya spaghetti.. hehe :)

alia farhan Said said...

Wah...yg kt gurney Paragon da tutup..xsempat pun nk mkn kt Ben's ni...

Farrah MF said...

Baca menu terliur akak dibuatnya :)

dear anies said...

kurus semangat tgk harganya... ;-)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com