29 Aug 2017

Happy Belated Birthday To Me

Assalamualaikum Readers 😍


Nak jugak post dalam blog walaupun birthday dah lepas. Umur dah 27 tahun berapa hari entah dari 4 Julai lepas 💐🎂🎉🎊


Mango Cheese Cake . Nak tengok kek kawan jual boleh tengok di IG Nina ok


Alhamdulillah tahun ni dapat celebrated dengan kawan + dapat free kek 😘😘 Terima kasih mak, jasamu dikenang sepanjang hayat.


Senget jadinya bila tuan kek pegang. Orang dah bagi free. Sedap mango fresh

Lauk simple kawan masak, sedap baq hang. Dah bersuami kena rajin


Rezeki datang KL, kawan baik Nina tokey kek, tak sangka dalam diam buat kek dan sebelum balik singgah makan tengahari di rumah kawan area Taman Prima Saujana, Kajang. Terima kasih kari, masak lauk sedap macam zaman study dulu 😄😄 


12 comments:

  1. Wkmsalam
    Dah lewat 2 bulan.
    Apa2 pun 'happy belated birthday'

    ReplyDelete
  2. Eh sama la bulan Julai! Sya 8 Julai selang 4 hari je hahah anyway happy belated birthday 😊

    ReplyDelete
  3. Whoa, Happy Belated Birthday!!!
    Semoga bahagia and berjaya....

    Untung ada kawan yang baik..... kek fresh tu nampak enakkkk banget, ehhee~

    Meh, nona nak ajak joinnnn....sudi sudi lah ya

    http://nonasani.blogspot.my/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  4. All time favorite mango cheese cake.. Sedapnya!!

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday, Nina! Bestnya dapat kek, dapat kawan jamu makan. Hope you have another great year :)

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday! dear Sis.
    Semoga awet muda selalu ;-)

    Betul tu dah bersuami kena arrr rerajin masak-memasak ni

    ReplyDelete
  7. mkn sorg2 menci menci menciiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;-)

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday

    ReplyDelete
  9. Happy belated Bezday Nina...moga terus sweet ye.
    Seronoknya bila ada kawan tokey kekkan, bila tiba bezday kita aje, tetiba ada magic kek depan mata. Ah! Tak dapat nak bayangkan betapa seronoknya.
    Lauk simple mcm tu mmg sedap tambah makan kat rumah orang!

    ReplyDelete
  10. happy belated birthday... #belatedsungguh

    ReplyDelete
  11. da lama. tapi aida tetap nak wish.
    happy besday ke 27.
    moga sihat dan gembira selalu.
    moga sukses dan lebih sukses di tempat keje baru ekk...

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com