3 June 2020

Beli TEFAL Set 4PCS Untuk Diri Sendiri

Assalamualaikum Readers



Beli TEFAL Set 4pcs Untuk Diri Sendiri | Lebih kepada self reward as a wife gitu. Tefal ada buat promosi tapi di JPO 😂 Jauh gila nak pi beli, tak boleh rentas negeri, nasib di Lazada ada buat sale. Kali ke dua beli untuk Nina, kuali tefal 20cm dah bagi mak. Nanti senang nak menggoreng, tengok tv sambil kunyah french fries lepas tu tv tengok mak (dah boleh bayang, bila anak dah tak duduk sekali) 😭 Ada duit nak beli spatula yang bermacam jenis bentuk. Harapan nanti kuali tefal tu dijaga dengan baik. Set periuk tefal yang ni berharga RM 149 (exl postage)



TEFAL Cockware Cook & Clean Set 4pcs 

Bak kata blogger Syahirah lepas ni Nina akan update resepi masakan. Kelakar bila baca komen, dalam draft banyak resepi tak publish lagi.

Frypan 28cm + Pot with Lid 16cm + Spatula



Tefal ni buatan China tapi tak semua buatan China low class ya. Ada yang jenis mahal dan murah. Baju branded pun made in China, beli iPhone pun dari China. Baju hard rock pun mostly dari sana 😂😂 Apa pun janji barang yang kita guna dapat tahan bertahun-tahun kalau jaga dengan elok. Kalau korang rajin boleh terjah HOMEPRO, seller pun jual dari homepro jugak. Korang jangan tak terjah, belanja wife sekali sekala 😁👍🏼




No comments:

Post a comment

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com