3 Jun 2020

Beli TEFAL Set 4PCS Untuk Diri Sendiri

Assalamualaikum Readers



Beli TEFAL Set 4pcs Untuk Diri Sendiri | Lebih kepada self reward as a wife gitu. Tefal ada buat promosi tapi di JPO 😂 Jauh gila nak pi beli, tak boleh rentas negeri, nasib di Lazada ada buat sale. Kali ke dua beli untuk Nina, kuali tefal 20cm dah bagi mak. Nanti senang nak menggoreng, tengok tv sambil kunyah french fries lepas tu tv tengok mak (dah boleh bayang, bila anak dah tak duduk sekali) 😭 Ada duit nak beli spatula yang bermacam jenis bentuk. Harapan nanti kuali tefal tu dijaga dengan baik. Set periuk tefal yang ni berharga RM 149 (exl postage)



TEFAL Cockware Cook & Clean Set 4pcs 


Bak kata blogger Syahirah lepas ni Nina akan update resepi masakan. Kelakar bila baca komen, dalam draft banyak resepi tak publish lagi.


Frypan 28cm + Pot with Lid 16cm + Spatula



Tefal ni buatan China tapi tak semua buatan China low class ya. Ada yang jenis mahal dan murah. Baju branded pun made in China, beli iPhone pun dari China. Baju hard rock pun mostly dari sana 😂😂 Apa pun janji barang yang kita guna dapat tahan bertahun-tahun kalau jaga dengan elok. Kalau korang rajin boleh terjah HOMEPRO, seller pun jual dari homepro jugak. Korang jangan tak terjah, belanja wife sekali sekala 😁👍🏼



8 comments:

  1. Semoga bersemangat wajalahnak memasak setiap hari ya...
    Takpe takyah keluar CJwowshop pun ado

    ReplyDelete
  2. lazada dihujung jari jeeew.. :p

    ReplyDelete
  3. sepanjang PKP ni lariss sungguh jualan peralatan dapur kan, rewards diri sendiri kan best :)

    ReplyDelete
  4. Wahh... dapat tefal baru. Syoknya

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya dpt beli kuali tefal! =)

    ReplyDelete
  6. Nowadays, banyak je items yg berkualiti from china sebab diorang labor cost murah.
    Btw, harga Nina dapat utk pan ni berbaloi sangat.

    ReplyDelete
  7. Ada 3 pan tefal... Mmg bezt pakai.. Mmg jaga baik2 gituuu... Hahhahaha

    ReplyDelete
  8. Yeah!! Lepas ini bolehlah nengok entry masakan best2 dari Nina..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com