23 Jun 2020

Teringin J.Co Donut @ Queensbay Mall

Assalamualaikum Readers



J.Co Donut Sedap tambah-tambah dapat makan setelah sekian lama teringin. Sejak PKP kehidupan kita berubah serta-merta termasuk pemikiran dan perangai. Semua benda nak makan lepas menikah ni, bukan sebab mengandung. Awal lagi nak cakap pasal tu, makanan ni teringin lama dah. Sepanjang PKP, semua makanan Nina mengidam 😂😂 Sehari sebelum nikah tu, singgah rumah sewa tapau donut, walaupun donut kesukaan tinggal dua tapi tetap ambil yang lain. Nak tunggu donut baru lambat sangat.



Donut almond tu sedap


J.Co Donut & Coffee



Sekarang ni dah stay Gelugor, Penang nak makan apa yang diidam kan semua boleh janji ada duit. Dekat dengan mall, food panda kan ada. Kalau dulu nak makan kena masuk pulau sekarang, nak makan ke sana ke sini janji partner ada, mak mertua pun boleh jadi partner ternak lemak 😂


5 comments:

  1. Alhamdulillah
    Dapat makanan kegemaran

    ReplyDelete
  2. antara pioneer donut sedap..dah lama x makan donut brand ni..

    Alhamdulillah, dah selamat bernikah..nak tngok gambar..

    ReplyDelete
  3. Kecuq liuqq tengok malam2 ni. 😆

    ReplyDelete
  4. Kami selalu beli donut ada kekacang macam almond. sedap makan sambil gigit2 kekacang.. lembut je dount dia

    ReplyDelete
  5. Sodap donut tu.. Kalau ada kacang lagi umph..

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com