27 Jun 2020

Promosi Hari Raya TEFAL @ Homepro Tesco E-Gate

Assalamualaikum Readers



Promosi Hari Raya TEFAL @ HOMEPRO Tesco | Walaupun hari raya dah habis tapi promosi raya masih lagi ada. Lagi 3 hari dah nak masuk bulan Julai. Cepatnya masa berjalan. Harini tak ada plan, jadi kami ke homepro cari blender dan a few barang-barang rumah. Terima kasih suami belanja barang tefal walaupun berkenan dengan periuk pastel tefal 🤪🤣 Ada rezeki nak grab, memandangkan mak pun dah fall in love. Buat lempeng pishang tak melekat bila guna pan tefal. Janji happy bila masak.



Pisau Tefal ni murah terus grab


Ni pun grab. Alang-alang murah dari biasa. Senang nak masak gulai ikan kat laki lepas ni. Haha




Idaman kalbu. Make a wish laki belanja nanti 

Buatan France. Warna pastel memang lawa bukan main



Tefal ni kalau nak beli elok la grab masa promosi. Jangan tertipu bila nak beli tu, takut tersilap beli dapat yang tak original. Nina kalau masak, tak lama sekejap dah siap. Nak basuh pun tak payah tonyoh kuali. Jimat sabun 😂😂 Dah jadi isteri ni baru rasa bila suami beli set-set memasak ni, dia punya feeling lain macam. Tak sangka pejam celik dah seminggu lebih jadi bini orang 😬



3 comments:

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com