16 April 2012

This Mamat Jiwang Karat





Good afternoon cikgu ! lagi setengah jam nak tengahari. Seronokkan kalau ponteng kelas, seronokkan kalau tak pegi 4 kelas, seronokkan kalau dapat surat cinta dari lecturer, seronokkan kalau surat cinta tu sampai rumah, seronokkan kalau kena berleter panjang lebar kalah ucapan guru besaq, aku sangat seronok harini sebab aku sakit tekak sampai susah nak makan dengan mulut agak pecah sikit. Fuh pedih. Lagi lagi lagi seronok bila duit keluar macam air paip eh air sungai. Klinik panggil mari tapi aku still atas katil menghadap lappy.


Aku dah letih sakit2 ni. Final exam pun lagi berapa minggu. Ok ni bukan entri pasal aku sakit tapi entri macam sebelum tu. Macam mamat omputih tu. Tak habis2 pasal muka buku. Sesungguhnya aku dah borink dengan FB. Time aku sakit, time aku takda mood macam2 ragam manusia datang menganggu macam langau. Kalau tak tau langau tu apa masuk sekolah balik. Bak kata musuh jangan dicari tapi musuh datang mencari aku. Apa kes bro?




Dia memang nak kenal2 tapi aku bukan jenis kenal2 macam tu ye cik abang. Kalau nak kenal2 ambik lah no fon dia. Siap mention SINGLE lagi okey. Cepat jangan lepaskan peluang menjadi awek lelaki Kangar ni. Orang tua2 cakap kalau tak jawab salam berdosa. Please jangan gunakan agama untuk mengorat PEREMPUAN. 




Punya la tak jemu2 mintak no fon aku walaupun aku tak layan. Tabik hormat baq hang sebab tak putus asa. Last sekali dia meluahkan perasaannya kat aku. Sumpah lawak gila kau tau mamat. Sori la aku ni jahat sebab block hang. Aku terpaksa menolak cintamu bukan tak sudi tapi aku tak kenal. Sememangnya aku kejam tapi dalam facebook saja kat luar aku baik. 



Ok cerita mamat jiwang sampai disini saja. Tapi ada lagi sorang mamat paling gila aku pernah jumpa. Haha. Jangan terkejut, menjerit tak apa. Mesti dah banyak gadis2 gilos approve mamat ni. Cilaka punya olang. Dok ajak main-main. Pi main sendirilah!




Sudah tu sudah. Aku minat dengar lirik lagu Nirwana band. Aku dah malas nak buat entry macam ni lagi sebab menambahkan dosa. Dah tengahari tapi aku tak makan, nak makan macam mana? mulut aku sakit T____T . Petang jap lagi baru pegi klinik. Rasa nak menangis dalam pelukan mak sekarang ni. Dah lama aku tak balik rumah, rasanya dah 3 minggu. Ok lah nak pi merengek2 dengan mak dalam fon pun jadi la.


3 comments:

Anum said...

ermmmmmmmm
get well soon ar...

Useriez said...

assalamualaikum...
assalamualaikum...
assalamualaikum...
assalamualaikum...
assalamualaikum...
assalamualaikum...

hahahhaa

Puteri Iqa Izyan said...

muahahahaha. geli pulak.

dulu selalu jugak kene mcm ni. mcm2 pesen ade. last2 delete semua yg tak kenal even byk mutual friends.

skang pun dah tak approve yg nmpk pelik2. huhu

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com